-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fenyvesik
csendes tag
válasz
blade007 #15055 üzenetére
Ezért nem rendeltem még én sem DHL szállítással mert fosok pedig a gyorsaság fontos lenne de a kb 30% + már nem annyira vonzó. Bár nekem is ajánlották hogy ketté bontják a számlát és elég a 40 usd paypalt lobogtatni a maradék 180 meg nem annyira kéne bevallani. De nem biztos, hogy beveszik akkor meg szívás. Természetesen a Pandánál nincs raktáron majd a következő szállítmánnyal jön a G3. Mindezek tetejébe az asszony tegnap olyan frankón mászott keresztül az ágyon, hogy az Ainol crystal tablet kijelzőjébe sikerült beletérdelnie így az kuka totál berepedt.
Pedig csak egy kétbetűs kitérőt tettem.
-
fenyvesik
csendes tag
Vagy marad a Panda.
-
fenyvesik
csendes tag
A kérdésem, hogy sikerült e valakinek a Mixeshopról Singapore Posttal g3-at rendelni mert ők csak DHL el küldik el 150 euro felett. Azt állítják ha ráirnak pl 25 usd semmi gáz nincs tax.
A kérdésem valakinek jött ugy teloja DHL el hogy megúszta a vámot.
Na de a Dhl , ha jól olvastam a fórumon bármi cumom jön itthon a DHL kapásból bekér egy számlamásolatot és máris bukó.
Alternatívaként van egy megoldás pl a 220 usd megvan bontva 2 részre 40 és 180 usd, de ezt simán átutalom paypalon termékvásárlásként és ha bekérik egy sima paypalos 40 usd utalást tudok mutatni a DHL felé. Ezen mondjuk a termék nem igazán jelenik meg max a commentben ahová ha akarom beírom rendelésem adatait.
Vagy valaki látott még másik ujévi frankó kis G3 akciót? Kösz a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Horgász topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest