Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Nem rossz a Realme, bár a cseppek és hasonlók egyre kevésbé tetszenek. Mostanában Meizukat néztem, meg párat vettem is, a csepp nélküli dizájn szerintem jól sikerült, ezért szomorúan látom, hogy az új széria "lyukas" lesz.
Ha valaki még notch és a képernyőn lyuk nélküli telefont keresne:
Meizu 16 6GB 64GB Snapdragon 710 kb 190 USD minden költséggel.
Meizu 16th 6GB 64GB Snapdragon 845 kb 260 USD (8/128 GB 290 USD) minden költséggel
Mivel lassan jön az új széria, valószínűleg még lesznek jobb árak is hamarosan.[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
Összedobtam egy kimovilos összehasonlítást, tényleg meglepően jó az ára a Realme X2 pro-nak a tudásához képest. A MI Note 10 kb. a felét hozza teljesítményben.
Ráadásul UFS 3.0-s belső tárolója van, ami elképesztően jó elérési sebességeket eredményez. Sok telónál az a szűk keresztmetszet, hogy hiába a gyors proci, sok ram, ha akadozik az appok és adatok elérése.És itthon is elég jól elérhető, bár csak a 8 gigás verzió.
Ha kintről rendelné az ember a 6 GB-osat, áfamentes változatban, akkor 100 környékén meg lehetne úszni. Az azért már nagyon jó.
Ennyiért MI9-et kapsz, vagy középkatos Samsungot.Viszont hozzá kell tenni, hogy az emberek jelentős része kockázatkerülővé vált, a külföldi rendelés ma már szinte nem játszik.
Szinte kizárólag belföldit keresnek, egyre gyakrabban kritérium a megbízható bolt és a 2 év garancia.Az Áfamentes Vadkeleti Kalandozások korának bealkonyult.
-
pècsimunkás
addikt
A Realme nekem is szimpatikus gyártó. Ha nyáron- mikor vettem a Samsung A50- et, tudok róluk ( ha voltak egyáltalán akkor ) , Realme x2 pro- t vettem volna. Én euróban kapom a fizetést, az árfolyam ingadozás nem érint, és a 400 eurós ár döbbenetesen jó ár érte, sőt, néha volt akciósan 380 euróért is.
Persze az A50-et sem bántam meg. Gyönyörű, hatalmas kijelző, jó üzemidő, jó GPS, wifi, térerő, sok frissítés, stb,stb. .. Amihez nehéz volt hozzá szokni az OP3- után, hogy itt-ott laggol, kb ennyi volt a negatívum számomra. Na, a laggolás az Android 10- el megszűnt. Gördülékeny, gyors minden.
Marad még 2-3 évig valószínűleg. Hogy utánna mi lesz... ki tudja...Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest