- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- 
			  Mobilarena Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

PREM1Z tag válasz  Kraken83

üzenetére Kraken83

üzenetéreNekem az N9800 van ugyaninnen, meg vagyok vele elegedve, kicsit mokolni kell a rendszerrel (lehet ez az en hulyesegem mindent buheralni akarok  ). Alap rendszerrel is gyorsan fixal a GPS nem ugral, kameraja eleg jo kepeket csinal china phone letere. Wifi,net terereje is jo szoval ajanlani tudom, es ezen nincs az a hiresztelt Star telo betegseg, hogy virus van rajta legalabbis ami romot keszitek hozza. Ha tovabbi dolgok erdekelnek nyugodtan kerdezz vagy ha erdekli az itteni embereket írhatok blogba egy kis szösszenetet ). Alap rendszerrel is gyorsan fixal a GPS nem ugral, kameraja eleg jo kepeket csinal china phone letere. Wifi,net terereje is jo szoval ajanlani tudom, es ezen nincs az a hiresztelt Star telo betegseg, hogy virus van rajta legalabbis ami romot keszitek hozza. Ha tovabbi dolgok erdekelnek nyugodtan kerdezz vagy ha erdekli az itteni embereket írhatok blogba egy kis szösszenetet Szerk.: Valaki tudja egyaltalan mi a kulnobseg az N3+ es az N9800 kozott? En erdemi kulonseget nem latok csak hogy az n3+ dragabb picivel 
- 

Laza... addikt válasz  Kraken83

üzenetére Kraken83

üzenetéreMondjuk én elégedettebb lennék a 4 mag/2GB RAM párossal, kiforrott technológia, nem melegszik, kis fogyasztás. A 8 mag még döcögős, sok játékban lag, bár már jelennek meg romok amiben ezeket javít(gat)ják. Mindenre elég egy ilyen teló, bár a haveroknak nem lehet e-penist mutogatni. De kinek mi éri meg 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen processzort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen házat vegyek?
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 16 Pro White Titanium (07.25-ei vásárlás)
- Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

). Alap rendszerrel is gyorsan fixal a GPS nem ugral, kameraja eleg jo kepeket csinal china phone letere. Wifi,net terereje is jo szoval ajanlani tudom, es ezen nincs az a hiresztelt Star telo betegseg, hogy virus van rajta legalabbis ami romot keszitek hozza. Ha tovabbi dolgok erdekelnek nyugodtan kerdezz vagy ha erdekli az itteni embereket írhatok blogba egy kis szösszenetet
 ). Alap rendszerrel is gyorsan fixal a GPS nem ugral, kameraja eleg jo kepeket csinal china phone letere. Wifi,net terereje is jo szoval ajanlani tudom, es ezen nincs az a hiresztelt Star telo betegseg, hogy virus van rajta legalabbis ami romot keszitek hozza. Ha tovabbi dolgok erdekelnek nyugodtan kerdezz vagy ha erdekli az itteni embereket írhatok blogba egy kis szösszenetet