Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PREM1Z
tag
válasz
Kraken83
üzenetére
Nekem az N9800 van ugyaninnen, meg vagyok vele elegedve, kicsit mokolni kell a rendszerrel (lehet ez az en hulyesegem mindent buheralni akarok
). Alap rendszerrel is gyorsan fixal a GPS nem ugral, kameraja eleg jo kepeket csinal china phone letere. Wifi,net terereje is jo szoval ajanlani tudom, es ezen nincs az a hiresztelt Star telo betegseg, hogy virus van rajta legalabbis ami romot keszitek hozza. Ha tovabbi dolgok erdekelnek nyugodtan kerdezz vagy ha erdekli az itteni embereket írhatok blogba egy kis szösszenetet 
Szerk.: Valaki tudja egyaltalan mi a kulnobseg az N3+ es az N9800 kozott? En erdemi kulonseget nem latok csak hogy az n3+ dragabb picivel
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 3
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Dell notebook topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- Samsung Galaxy S23
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Alap rendszerrel is gyorsan fixal a GPS nem ugral, kameraja eleg jo kepeket csinal china phone letere. Wifi,net terereje is jo szoval ajanlani tudom, es ezen nincs az a hiresztelt Star telo betegseg, hogy virus van rajta legalabbis ami romot keszitek hozza. Ha tovabbi dolgok erdekelnek nyugodtan kerdezz vagy ha erdekli az itteni embereket írhatok blogba egy kis szösszenetet