Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiesett a pikszisből a BOE
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
milordatya
csendes tag
válasz
cappa72
üzenetére
Hála Istennek a testvérem Rom Toolboxxal kevert,ami pedig automatice csinál egy backup fájlt...Ugye a telefonom sima bekapcsolásnál bootloopol,ebben az UART módban pedig sikerült visszaállítanom ( hangerő + és power gomb kombinációjánál lehet kiválasztani fastboot , sima indítás és recovery mellett...Ebben csak az a vicces,hogy több mint valószínű hogy ez volt a probléma forrása,mivel utánna kezdte el ezt csinálni,és hiába lett visszaállítva a gyári "szűz" build.prop,tovább csinálja :/ Pont most végeztem az MTKDroidTools-os mentéssel,szóval mondhatni készen állok
Ha ez számít valamit Framaroottal rootoltam anno,és pont ma mikor beállt a probléma fedeztem fel hogy a választási lehetőségeknél van ugye amit ebben a hozzászólásban írtam korábban hogy recovery....Na az olyan,hogy kiválasztottam és alapból bedobta a kifeküdt döglött piros droidot
Rá utána Power gomb,utánna behozott valami recovery szerűséget de amint kiválasztottam egy lehetőséget (reboot now) és újra megnyomtam a Power gombot,újra döglött droid....

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung Note 10 256GB Független
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha ez számít valamit Framaroottal rootoltam anno,és pont ma mikor beállt a probléma fedeztem fel hogy a választási lehetőségeknél van ugye amit ebben a hozzászólásban írtam korábban hogy recovery....Na az olyan,hogy kiválasztottam és alapból bedobta a kifeküdt döglött piros droidot