- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
liaviolet #58576 üzenetére
Amiatt nehéz mindez, mert szinte minden készülékhez megoldható az OTG, a kamera az nagyon relatív. A videó felvétel, videó lejátszás egyiknél sem gond, a játékok nagyjából ugyanúgy futnak mindegyiken, tárhely szinte minden készüléken van, Olyat nem fogsz találni, amiben csak A-GPS van, de GPS nincs, mivel ilyen nem létezik (ki hitette el ezt a világrengető baromságot az emberekkel?). A Gorilla Glass tulajdonságot bárki ráhazudja bármelyik készülékre.
Amiket megnézhetsz:
Xiaomi Hongmi
Huawei Honor 3c
Jiayu G4T
A Cubot One testvére a Tronsmart TS7, csak olcsóbb
Neken N6
Lenovo S820 alkalmanként lemegy 200 alá
Freelander i30
Egypár iNEW is sorakozik a jelöltek között valamint egy különlegesség, ami 4-5 hónapja még 200USD környékén volt, de most jóval olcsóbb, az Umi S1.Sok más készüléket is fel lehetne még hozni a sorban, mert a kiírt adat nem feltétlenül a valós adat...
-
citkar
addikt
válasz
liaviolet #58576 üzenetére
Szia!
4,7 colosból kevés van. Talán a Hongmi amit ajánlanék ebben a méretben, de érdemes az 5 colosok közt válogatni, abból nagy a választék.
De ami még tovább nehezíti a választást, hogy "sötétben is használható" kamera alatt nem tudom mit értesz, de ilyet nem nagyon találsz (én ugyan nem mélyültem el a kamerákban annyira, de esti vagy legalábbis sötét felvételekhez komoly fényképezőgép szükséges szerintem).Valamint a " játékok fussanak rajta probléma nélkül " a régebbiek többsége elmegy 6589T SoC-on így még a Hongmi benn is maradt, de valószínűleg egyre több van/lesz amihez már 6592-es SoC szükséges, az viszont drágább, főleg ha 2GB RAMot szeretnél és itt felmerül érdemes-e a 8 magos alá a 2 GB RAM. Szerintem igen, de semmilyen tapasztalatom nincs ezzel kapcsolatban.
Végül is 200 USD alatt a Hongmi jó lenne (persze ÁFA-val fölé megy az ára). Ha pedig 5 colos is belefér elég sok van, kinek melyik jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Interactive Brokers társalgó
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest