- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Kroni1 #116900 üzenetére
Semmien hátrányod nem lesz belőle.
Ha az általad felhívott embernek is 3 gn van a teloja, akkor elvben jobb hangminőség érhető el vele, nekem a céges korábbi nokia is 3g (telenor) volt, de nem androidos, amikor felhívtam az elején 3,5 g -t írt ki, majd léptem egyet és visszament 2 g re annál a telonál jelentős volt a 2 mód közt a minőség különbsége.
A mostani S4 mini duos on nem érzek ekkora minőség különbséget. -
Ha fontos a dual-sim viszonylag egyszerű kezelése és nem zavar az android, 918D, van fórumtéma is rá, nézd meg. Ugyanakkor kerülném a sam Y Duo-t, mert csak drágább és ennyi (na jó, a képernyő érzékenysége veri a 918d-t). Az Ace duos-ról nem nyilatkozok, de az ace sem a legjobb darab.
Nokiában nem vagyok otthon. Ha ezt a márkát szereted és megszoktad (vagy akinek szánod), akkor az android fura lesz.
Cappa.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Kutya topik
- Peugeot, Citroën topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest