- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
N.GÁBOR
aktív tag
Emberek!
Kapható a Galaxy Y duos!
Épp keresgéltem a neten, hát mondom még mindig sehol semmi. Najó, lehet, hogy megyünk Körmendre a hétvégén, ott mit lehet kapni az euronicsben. Nah mit találtam ott?Szóval az Euronicsben kapható, de sajnos pofátlanul drága. Nekem nem fontos a nagyfelbontású kijelző, de azért lehetne olcsóbb. 55 000 Ft
Ezen a szórólapon rajta van.
-
jFox
addikt
Na ugye!
Kell annak menni, végül is egy tôrôl fakadnak ezek a kínai telefonok.
Errôl a "nem szereti a sim kártyát" mizériáról is hallottam már. Egy - szintén kínai - GSM routernél volt ilyem hibám. Ott az volt a megoldás, hogy a szolgáltató kicserélte a kártyát egy másik tipusúra. -
jFox
addikt
Nekem így érkezett az FG8-am. Gondolom a kis kiínai játszott vele, aztán hard reset, hogy a vevő meg ne tudja.
A megoldás a következő:
Tedd fel a telóra a Terminal Emulatort (Market)
abba írd be a következőt:
echo 'AT+EGMR=1,7,"imei1"'>/dev/pttycmd1
echo 'AT+EGMR=1,10,"imei2"'>/dev/pttycmd1(Az imei1, imei2 helyére természetesen a vlós imei számot kell beírni, ami az akksi alatt található.)
Utánna újraindít és máris van imei-d!
Nekem így helyrejött az FG8, de jó más MTK 65xx-es telókhoz is állítólag. Én egy külföldi fórumon találtam, ott Star A3000-hez javasolták.
mod: most néztem utána, hogy milyen ez a 007. Ugyanolyan chipsetje van mint az enyémnek uh. szerintem működni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Motoros topic
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged