- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bupemko
senior tag
válasz
Vanek25 #107478 üzenetére
Ahhoz képest, hogy nincs benne 4G, 3G-ből se tud 900 MHz-et meg csak 1 GB RAM van benne (GearBest szerint) nem egy olcsó darab. Én biztos másikat vennék, de nem vagyunk egyformák.
Neked miért pont ez kell?
-
Biqci
aktív tag
válasz
Vanek25 #86708 üzenetére
Nekem nem engedte be a Note-ot a német vámhivatal, most van disputra adva a dolog, hogy viszontlássam a pézem.
Az itteni boltok (MM, Medimax stb.) tele vannak Wiko és Möbistel telókkal a "nagyokon" kívül, néha egy-két Huawei, de ami normális az kb. 250-300-nál kezdődik. Ezért az a véleményem (szigorúan személyes), hogy otthon, vagy csoportosba vagy esetleg egy megbízható fórumtárstól érdemesebb beszerezni. Én is inkább ezen a vonalon fogok továbblépni ha lezárul a disput. -
válasz
Vanek25 #68920 üzenetére
Nincs valami mód,hogy legalább alapbeállításra visszabutitsam a telefont?
Ha nem sajnálod az eddigi adataidat, akkor recovery-ben egy factory reset segít.Ha meg akarod menteni az adataidat, akkor szerintem arra is van mód, csak az hosszabb lélegzetvételű lehet.
Az biztos, hogy CWM-et tennék fel, ha még nem lenne a telefonon. Onnan csinálnék egy mostani állapot mentést, ez is biztos.
Aztán factory reset, és ha úgy sem megy utána a telefon, akkor más gond is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Synology NAS
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest