- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
válasz
cappa72 #74615 üzenetére
A kihasznált funkciók tekintetében tökmindegy, hogy android/iOS/WinPhone....vagy működik vagy nem.
Androidos telóm volt eddig ACER E350, szóval tudom milyen babrálni. Viszont Win 8.1 fut az asztali PC-men, egyszerűbb lenne az életem SkyDrive miatt (mondjuk Dropbox-ot is használok, az meg androidon is elérhető).
Volt már WayteQ cuccom is (xTab50...még megvan, napok kérdése). Amire használnám Telefonálás/3G/Navigáció/Zenehallgatás. Sygic-et ismerem, van tapasztalatom a Nokia Here-t nem...
Mindkettőben megvan minden, amire szükségem van. Talán a WayteQ méretei riasztóak lehetnek. Az oprendszer sebességén segíthet az 1GB RAM, viszont a Win 8.1 szépen optimalizált 512MB RAM-ra is.
Buknám a vásárolt Google Play-es Appokat nyilván, de most kicsit elgondolkoztam a Luminán.
"Nem-androidos telefont az vegyen, aki nem szereti a rendszert babrálni." Ez igen erős csúsztatás szerintem. Sok kedvem nincs most babrálni custom ROM-okkal (Mondjuk az ACER-nél sem kellett), szeretném ha bekapcsolnám és szó nélkül működne minden.
Mellesleg gyanítom, hogy a kamera is jobb a Lumina-ban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest