- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tjb007 #35412 üzenetére
Azokból, amik most voltak, vannak nálam és 160USD alattiak, a következőket tudom ajánlani:
Thl w100
Lenovo a820
Fly-ying 600
Ha elég 1 sim, akkor Haier w910Sok más is van, de ezeket jobban ismerem (illetve a Lenovon kivül a másik három nálam is van - pár egyéb telefon társaságában - ha spéci kérdésed lenne)
-
alexw801
senior tag
válasz
tjb007 #33770 üzenetére
Ne értsd félre, amit mondtam ironizálva.
A jd.com egy belső kínai web shop, kint dolgozó kínai kollégáim javasolták, mert ők is használják. Nincs információm arról, hogy külföldre szállítana.
Amúgy megbízható, főleg ha átvételkor kp. fizetek - mi lehetne itt a rizikó? A termék eredeti felbontatlan csomagolásban volt, kis ajándékokat is adtak (8GB MicroSD, card reader, Power bank, stb.) Ha garanciális ügyintézésre kerülne sor, vissza kellene küldeni a kollégáknak, hogy ők intézzék.Ez csak annak lehet hasznos információ, aki oda utazik, és legalább 2 napot tölt egy helyen, mert megrendeli és másnap átveszi. Nem kell boltokat járni, és a webshop mindig olcsóbb, mint bármilyen üzlet.
És erre kb. hatodik ottani munkavégzésem során jöttem csak rá!
Ahogy az oroszok mondják: nye imej szto rublej, no imej szto druzej - nem legyen 100 rubeled, de legyen 100 barátod. -
alexw801
senior tag
válasz
tjb007 #33754 üzenetére
a jd.com-ról nemcsak rendeltem, de másnap ingyenes kiszállítással át is vettem, a futárnak fizettem.
Ezt pár napja itt jeleztem is.
Apróság: ez Kínában működik, Yüanban kell fizetni, ott.
A Yüan árak a külföldre szállító "Wholesale" oldalak ára alatt vannak, természetesen.
Jellemző árak: ZTE V970, 699 Yüan (kínai bankban valuta vételi ár: 6.08 Yüan = 1 USD)
ZTE V987, 1299 Yüan (egy héttel előtte 1499).
A többi árat nem teszteltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest