-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gfefe
őstag
Az első dolgom az volt, hogy a mem karit megnéztem. Fat32 persze, de újra is formáztam mi több linuxba particionáltam, de úgy se megy...
Viszont gyanús, hogy szoftveresen van valami gebasz....
Beállítások --- Tárhely--- Csak telefon memória van... ami viszont érdekes, hogy a belső tárhelyet 16GB nak látja... telefonmemóriát pedig 5.12 GB-nak.... ebben viszont sánít valami mivel eredeti leírás ekkora tárhelyről nem rebesget nem beszélve, hogy a 16 GB nem használható semmire.... Elérhető belőle 128MB úgy írja...Tehát nagyon kellene az SOS:.....
Esetlegesen Rom cserével meg lehetne próbálkozni ahhoz viszont szint úgy segítséget kérnék...
Ami kellene.... Hozzáértő emberke egy időre privátban(nem lennék hálátlan)
magyarul beszélő rom.... (tudom ez a legneccesebb)
Eredeti rom mentése avagy abból language átvitel másik romba....
De mondjuk egy root jog se lenne rosszKegyetlen sok a kérés, de ha egy hozzáértő ember rám szánná az idejét ténylegesen meghálálnám.
Eredeti kérdés, hogy más is hozzá tudjon szólni:
""Üdv mesterek.
Most érkezett meg saját célra egy Dapeng A9592 nevü kínai csoda
Alapjában véve kiváló... nem is lenne semmi bajom vele ha a az sd kártyát kezelné, de valahogy sehogy se akarja.. meg se nyikkan.... 32 és 16 GB-os kártyával próbáltam amik más telóban tökéletesen mennek....
valami sos-t tudnátok adni.
Köszönöm.""
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 60e
- Honor Magic V2 5G 512GB / 16GB fekete
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Update 10.19. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő