Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Apple iPhone 17 - alap
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
Bferibörs
üzenetére
Én is arra bíztatnálak hogy kicsit több önbizalommal állj a kérdéshez,

tizenX éve még a nyavalyás számítógépemen sem csináltam semmit magam, merthogy ez egy szakma,
ma meg már elképzelhetetlennek tartom hogy valaki más cseréljen pl. oprendszert rajta...Ha megbízható helyről szerzett infók alapján, körültekintően, a leírtakat pontosan betartva berheled a telefonodat akkor egyszerűen nem lehet baj.
A letéglázott telefonok 99%-a kapkodás meg oda nem figyelés műve.Emlékszem milyen drukk volt bennem még annó blade-em első rootolásakor és romcserekor, de azóta ezt elfújta a szél.
Nem mondom hogy nagy mókmágus vagyok, de a környezetemben lévő droidos eszközöket én tartom karban, sőt a gyermekeim anyjának telefonján a kijelzőt is a netről lesettek alapján cseréltem ki úgy egy éve. (Amit a drága telekom 20k-ért vállalt volna, kínából rendelve meg kijött 2 ezerből, és azóta is tökéletesen működik
) -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Bferibörs
üzenetére
Ez nem teljessen igaz....nem a gyári rom-al van a gond!! Jellemzően etotalk romokkal vagy más hibássan portolt webshopos romokkal az official 4.2.2 vagy 4.4.2 nem hibás. Eggyes romoknál(amit említettem) gapps használatkor 406 errort dob!!! De van meg oldás többféle is!! Romcsere, és más is!!
Ja és needromon van teljessen jó multilang rom amibe root gapps magyarnyelv benne van!!!Megy minden!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mobilinternet
- Okos Otthon / Smart Home
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Revolut
- Apple asztali gépek
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Iphone 15 pro - Natural 128GB - Karcmentes, 90% akku
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest