- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nokia X30 - a frissesség ígérete
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
gipsztigris #76225 üzenetére
Na én ilyen mélységekben nem értek hozzá,de a tisztánlátás érdekében,akkor jó lenne ha mindenki ugyanúgy csinálná ezt a dolgot.
Ha már egyszer elkezdődött egy ilyen GPS ellenörző tevékenység.Ami egyébként szerintem nagyon is hasznos.Ha megkérlek leirod pontosan hogy milyen progival csináltad ezt a nyomvonalat?
Ha esetleg wwenigma mégsem téved,akkor ez elég megtévesztő lesz azoknak,akik esetleg ezen dolgok szerint választanak telót.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
gipsztigris #76225 üzenetére
Az autos navigaciohoz az a program valoszinuleg simit a koordinatakon, ráhúzza a valós/vélt útra, erre gondoltam. Le fogom tesztelni hogy kizárhassam ezt a lehetőséget.
Egyébiránt a GPS 1Hz-es frekivel ad koordinátát, ergo nem lehetséges "méterenként" rögzíteni. Az MT6620/28-as képes lenne az 5Hz frissítésre (ez van a telóinkban), de nincs aktiválva benne.
svgyula: ilyen dolgokra direkt felhivtam minden felkért tesztelő figyelmét, több más dologgal egyetemben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- Viccrovat
- VGA kibeszélő offtopik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 7
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L14 G2 i5-1135G7 16GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest