- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz sbwolf #69233 üzenetére
Mert már van tré-s előfizetésem (100% lebeszélhetőség, de most sem tudom elhasználni. A net lehetne nagyobb kicsit, de a következő csomag (500gb nettel) még a jelenlegi és a +1GB-s kiegészítő csomagnál is többe lenne). Plusz a nyári időszak közeledtével pedig jön a korlátlan, 32kbites trémobil internet korszaka (Nagyfaluban nem gond, ott van 3g, de Bp-től délre, 20 km-rel [Szigetszentmárton] elég ritkán van 3G jelzés a státusz sorban ). Voda nem játszik. Pannon sem kell, olyanom volt, de alig lehetett őket levakarni (mindent megtettek, hogy ne tudjam felmondani a netet, amikor már nem kellett. Sem név, sem igazolvány szám szerint nem találtak a "rendszerben". A sim kártya számát (+ a telefonszámot, amire az elfogyott a keret sms-eket küldték volna) meg én nem tudtam, mert otthon volt a routerre dugva az usb-s stickben (tartalék net volt, ha netán a tré adsl [majd optikai upgrade] bedöglene, ami évente 1-2 alkalommal azért előfordul). Talán inkább egy Inviteles adsl kéne, telefonnal 3,2e körül van, (1 év hűséggel; iptv-vel talán 5-től indul, de alig fél évet vagyok csak ott, április-október, hétvégénként, így az sem igazán éri meg). Bocsi, ha hosszú volt. Addig meg marad az any@zás a
telefonmaffiaszolgáltatók ajánlatai miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Home server / házi szerver építése
- Tudományos Pandémia Klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...