- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elérhető az iOS 18.4, vele pedig megérkezett az Apple Intelligence is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
válasz
sbwolf #69233 üzenetére
Mert már van tré-s előfizetésem (100% lebeszélhetőség, de most sem tudom elhasználni. A net lehetne nagyobb kicsit, de a következő csomag (500gb nettel) még a jelenlegi és a +1GB-s kiegészítő csomagnál is többe lenne). Plusz a nyári időszak közeledtével pedig jön a korlátlan, 32kbites trémobil internet korszaka (Nagyfaluban nem gond, ott van 3g, de Bp-től délre, 20 km-rel [Szigetszentmárton] elég ritkán van 3G jelzés a státusz sorban
). Voda nem játszik. Pannon sem kell, olyanom volt, de alig lehetett őket levakarni (mindent megtettek, hogy ne tudjam felmondani a netet, amikor már nem kellett. Sem név, sem igazolvány szám szerint nem találtak a "rendszerben". A sim kártya számát (+ a telefonszámot, amire az elfogyott a keret sms-eket küldték volna) meg én nem tudtam, mert otthon volt a routerre dugva az usb-s stickben (tartalék net volt, ha netán a tré adsl [majd optikai upgrade] bedöglene, ami évente 1-2 alkalommal azért előfordul). Talán inkább egy Inviteles adsl kéne, telefonnal 3,2e körül van, (1 év hűséggel; iptv-vel talán 5-től indul, de alig fél évet vagyok csak ott, április-október, hétvégénként, így az sem igazán éri meg). Bocsi, ha hosszú volt. Addig meg marad az any@zás a
telefonmaffiaszolgáltatók ajánlatai miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest