- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
válasz
mong08 #63445 üzenetére
Jó ezt nem is gondoltam komolyan, amugy bárhonnan rendel az ember bármilyen telefont, mindegyiknek ott az elején agyári védő fólia, amin ott virít hogy super amoled, nekem eddig mindegyiken még a drágább telokra is rá volt írva (zopo, lenovo) természetesen ezt nem is veszem figyelembe, viszont végül olcsóbb kategóriába azért választottam a jk11-et mert ez a legtöbb oldalon IPS-nek vagy amolednek volt írva, így gondoltam hogy akkor ez tényleg IPS ha tudtam volna hogy TFT akkor lehet inkább hozzácsaptam volna pár 1000et és másikat veszek :S Na de mindegy célnak megfelel ez is, majd nyáron lecserélem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Okos Otthon / Smart Home
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Rendszergazda topic
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest