Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swami
senior tag
válasz
SSlyTR
üzenetére
Köszi! Tudtok ajánlani akkor egy megbízható webshopot illetve készüléket? 4,5 - 4,7 inches HD, qHD kijelzős telefont jó kamerával és jó grafikus gyorsítóval? Abszolút végfelhasználó vagyok, nekem az a lényeg, hogy ne kelljen rootolni, molyolni rajta, jó legyen a kamera illetve a navigáció és tudjak röccenésmentesen mondjuk 720p filmeket nézni rajta (ha éppen utazom). Az alapvető dolgokat nem említem (normális beszédhang, email és facebook kezelés). NFC nem szükséges, 4G esetleg igen mert 30 Euróért itt (Írország) megéri. [link]
Köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung Note 10 256GB Független
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest