- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
KurtCobain #55301 üzenetére
Így van. Valszeg én sem olyan telefont fogok venni, de szerintem gáz, hogy 4,3-4,5 col körül alig kapni jó okostelefont.
A 6589(T) és a 6582 SoC-k között van ugyan érdemi teljesítménykülönbség, nem is elhanyagolható, de ezek közt már szerintem nem olyan jelentős (persze ez relatív) és természetesen figyelembe venném melyik SoC van benne (sok minden más mellett is), de itt már ugyanolyan, ha nem nagyobb súllyal száll latba a készülék mérete, formavilága, egyszerűen, az hogy melyik tetszik (értsd: legyen inkább szebb, stílusban hozzám illőbb készülékem 10-20%-kal lassabb hardwarrel - ami még bőven elegendő nekem - azonos áron, mint gyorsabb, szép..de mégse az amelyik megfogott).
Persze unalmas lenne, ha mind ugyanazt választanánk, kinek mi jön be és ezért örülök, hogy jön kisebb teló is, még ha nem is túl olcsón, bár még megfizethető árban. -
kokyt
senior tag
válasz
KurtCobain #55301 üzenetére
Az elszíneződés az nem az OGS technológia hibája. Prestigio 5044 is OGS, és az én példányomon nyoma sincs ilyennek. Ott valami más tervezési, összeszerelési vagy anyagminőségi gond lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest