Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fateless

veterán

válasz instantwater #52153 üzenetére

Ezt nagyon nem szabad így kijelenteni.

Sokszor kaptam már vissza pénzt úgy is, hogy már nem is volt semmi paypal jelzés, hibás volt a készülék, visszaküldtem, megbeszéltük és elküldték a vételárat. Amit leírtál, az csak a szélhámosok esetében szükséges. Pandawill, focalprice, antelife és minideal is adta már vissza a készülék árát paypal védettség lejárta után. Viszont egy alkalommal sem kezdtem fenyegetőzni kínai nagykövetséggel (egyfelől mert olyannal nem fenyegetőzöm, amit adott esetben nem tennék meg - ez még a gyereknevelésnél is alapszabály - másfelől pedig tisztában vagyo kvele, hogy ha meg is tennék egy ilyen jelentést a kínai nagykövetség irányába, tudom, hogy semmit nem érnék el vele)

Csak egy példa a mostani postás balhékból.
    Egy megrendelt Tengda telefon elindult felém, de nem érkezett meg. Már kifutottam a paypal 45 napjából, de azért írtam az eladónak, hogy nem érkezett meg. Átbeszéltük az egészet, ő elmondta, hogy feladta, de nem jött vissza hozzá a készülék. Szó szót követett, végül visszaküldte a pénzt azzal a megállapodással, hogy ha mégis megérkezik hozzám, akkor felkeresem és el fogom neki utalni újból az árát (amit ez esetben meg is tennék és nem sumákolnám el). Semmivel nem fenyegettem az illetőt, nem követelőztem, hanem megbeszéltük értelmes, felnőtt emberek módjára. Több időt vett igénybe, mint a fenyegetőzés, de célravezető és megőrzi a kapcsolatokat.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák