- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
instantwater #52153 üzenetére
Ezt nagyon nem szabad így kijelenteni.
Sokszor kaptam már vissza pénzt úgy is, hogy már nem is volt semmi paypal jelzés, hibás volt a készülék, visszaküldtem, megbeszéltük és elküldték a vételárat. Amit leírtál, az csak a szélhámosok esetében szükséges. Pandawill, focalprice, antelife és minideal is adta már vissza a készülék árát paypal védettség lejárta után. Viszont egy alkalommal sem kezdtem fenyegetőzni kínai nagykövetséggel (egyfelől mert olyannal nem fenyegetőzöm, amit adott esetben nem tennék meg - ez még a gyereknevelésnél is alapszabály - másfelől pedig tisztában vagyo kvele, hogy ha meg is tennék egy ilyen jelentést a kínai nagykövetség irányába, tudom, hogy semmit nem érnék el vele)
Csak egy példa a mostani postás balhékból.
Egy megrendelt Tengda telefon elindult felém, de nem érkezett meg. Már kifutottam a paypal 45 napjából, de azért írtam az eladónak, hogy nem érkezett meg. Átbeszéltük az egészet, ő elmondta, hogy feladta, de nem jött vissza hozzá a készülék. Szó szót követett, végül visszaküldte a pénzt azzal a megállapodással, hogy ha mégis megérkezik hozzám, akkor felkeresem és el fogom neki utalni újból az árát (amit ez esetben meg is tennék és nem sumákolnám el). Semmivel nem fenyegettem az illetőt, nem követelőztem, hanem megbeszéltük értelmes, felnőtt emberek módjára. Több időt vett igénybe, mint a fenyegetőzés, de célravezető és megőrzi a kapcsolatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gyúrósok ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam Deck
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged