Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegyszer
addikt
válasz
smilecat
üzenetére
Több teló esetén is egybe lehetett a memóriát formázni. Pl ZTE V970, Lenovo A820 (itt 2,74GB lett a data, és 14MB-os a belső sd, amit le is tiltottunk legtöbben). A meteos-mtk6589-rom-edit-4gb-en.apk -s módszer lehet, hogy ott is működik. Teljes mentés, root, CWM/TWRP kell csak hozzá
-
devast
addikt
válasz
smilecat
üzenetére
Aha, értem, az még az android 4.1 és azelőtti verziók szabványa. Ha teszel bele egy sd kártyát, gondolom arra már át tudod helyezni.
ps: 4.2 esetén normál esetben valahogy így kéne kinéznie, egybe az egész tárhely (nálam 8gb), és azon van a rendszer, alkalmazások, egyéb saját fájlok stb. (én belőttem az sd kártyát az alapértelmezett tárhelynek, hogy az appok arra pakolják a saját fájlaikat)
Nem értem miért a régi szabványt használják... másnál is így szét van bontva ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest