Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabos
tag
Amit néztem egy gagyi zte headset és egy olcsó nokia headset. A sajátja tökéletes volt, sony EX10LP füles tökéletes, verbatim füles tökéletes, bluetooth headset tökéletes, kínai bluetooth kihangosító tökéletes, lányom fülese tökéletes. Azt, hogy a két lom nem volt jó, nem éreztem olyan fontosnak,hogy a fórumba beírjam. Nem hiszem, hogy a telefon volt a rossz. És képzeld rendeltem egy ilyet, pedig ez jóval nagyobb:
- Tablet Asus MeMoPad FHD10 ME302C-1B012A A 4.2,32GB,WiFi,Bk,2GB,BT
Sőt, lehet majd karácsonyra rendelek egy Haier W910-et a lányomnak, mert sírt amikor megtudta, hogy eladtam....
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy A52s5G
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB JETBLACK
- iPhone 12 64GB gyári független megkímélt full gyári
- Új Lenovo 14 Yoga Slim9 WQXGA OLED 90Hz Touch i7-1280P 14mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest