Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Huawei FreeBuds Pro - egy igazi csúcsmodell
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Android szakmai topik
- Magisk
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
válasz
osztraksajt
üzenetére
Nem kell semmilyen forrás, végigolvasod a topikot, látható, hogy merre billen a mérleg.
Garancia ugyanúgy van a kínai termékekre is, ha normális helyről van vásárolva. Persze mondogatod a dolgaid, de inkább te jelöld meg, hogy hányszor próbáltál garanciális ügyintézést végigvinni kínai webshopokkal és nem sikerült, amire alapozod a dolgaid.
(#4353) Rick4: értem amit mondasz, értelemszerűen az ember nem vásárol oylan helyről, amit bizonytalannak ítél. Én nem egy telefont (konkrétan hármat) küldtem vissza Kínába már, ezért továbbra is fenntartom, hogy a garancia nem egy nem létező fogalom Kínában, hanem igen tágan és változatosan kezelt, ezek közül kell megkeresni azt, amelyik európai szemmel és európai igényeknek is többnyire megfelel. Van ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi