Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
válasz
madrac
üzenetére
Igen. Pontosan ezt tettem. Azon a napon amikor feladtam írtam is egy emailt. Azzal mi lett, azt nem tudom, mert csak úgy tudtam nekik írni, hogy contact us és akkor ott beírom az email címem nevem meg a szöveget, majd küldés. Ennyi, és nyoma nincs. Annyira utálom az ilyet amikor nincs kint rendes mail cím. Legalább lássam mit írtam.
Tracking numberem van, egyelőre azt írja, hogy célországba elküldve. Rendelés száma és a hiba 3 szóban le van írva a dobozon. Belülre pedig nyomtattam egy levelet, van rajta fotó is, meg hosszabb magyarázó szöveg, a végén az email címemmel. Ha ez nem elég akkor már nem tudom mi

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest