- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
válasz
madrac #36096 üzenetére
Igen. Pontosan ezt tettem. Azon a napon amikor feladtam írtam is egy emailt. Azzal mi lett, azt nem tudom, mert csak úgy tudtam nekik írni, hogy contact us és akkor ott beírom az email címem nevem meg a szöveget, majd küldés. Ennyi, és nyoma nincs. Annyira utálom az ilyet amikor nincs kint rendes mail cím. Legalább lássam mit írtam.
Tracking numberem van, egyelőre azt írja, hogy célországba elküldve. Rendelés száma és a hiba 3 szóban le van írva a dobozon. Belülre pedig nyomtattam egy levelet, van rajta fotó is, meg hosszabb magyarázó szöveg, a végén az email címemmel. Ha ez nem elég akkor már nem tudom mi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! HP Z8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest