Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Persze, ocsem tegnap ejtette le es mar 2 kijelzoje van

-
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Thl w7+ mtk6589 4gb rom feher telom van. Gyors, szep, hatalmas. Kijelzovel en nagyon elegedett vagyok, fenyero OK, szerintem a szinekre sem lehet panasz, a hd eleg jo es ips miatt a betekintes is kiraly. Gyari rendszer tokeletes, bugmentes nova launcherrel teljesen smooth. Ertesito led nincs, vaku gyenge, kepekbol sem egy xperia z. Osszessegeben nagyon meg vagyok vele elegedve, az akksi nekem aktiv hasznalat mellett kihuzza a napot, ennyi penzert ilyen hatalmas es gyors tepsifónt kapni szinte hiheretlen
osszeszerelesi minoseg is jeles. Hangszoroka nem tul bivaly, de fulhallgatoval szepen szol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Pencil gen2, garanciában cserélt, új termék
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

osszeszerelesi minoseg is jeles. Hangszoroka nem tul bivaly, de fulhallgatoval szepen szol.