Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FatalEror
addikt
válasz
kosturica
üzenetére
Azt én is tudom,hogy felárasak,de azt hittem,hogy legalább raktáron van nekik....

Már gondolkodtam,hogy nyitok egy shopot,aminek lényege,hogy nagy tételben rendelnék ilyen telókat,ismerős hazahozza ingyé,mindegyiknek rádobok mondjuk 5-10k-t az árára lévén betudható szállítási költségnek,illetve így legalább pár napon belül kézben lesz a vevőnek a telója váratlan költségek nélkül,és ha webhopba nyomom,akkor meg másodállásként tudom űzni,csak fel kell futtatni,a boltot,és megmutatni,hogy ezek a telefonok is ott lehetnek az élmezőnyben,de akkor veletechre is szívesen csinálnék egy standot,hogy tapogassák meg az emberek,és vegyék kézbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dolce Gusto
- alza vélemények - tapasztalatok
- Le Mans Ultimate
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- Bestbuy játékok
- Melyik tápegységet vegyem?
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Apple Iphone 16 PRO 256GB. MINT AZ ÚJ! FÜGGETLEN, 100%-OS AKKSI, 1CIKLUS! 2027.10.01.GYÁRI GARANCIA!
- Kiváló állapotban lévő Honor Magic 7 Pro okostelefon eladó, ajándék tokkal
- iPhone SE 2020 128 GB fekete, kártyafüggetlen
- Xiaomi 13T Pro 512gb/12gb
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest