Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Kiesett a pikszisből a BOE
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
Nem is arról beszélek, azért a 4412 a9 es, azt nem szabad elfelejteni, ez meg csak a7... épp ezért van olyan 2 magos is, ami majdnem tud ennyit... de ez nem is arról szól, hogy high-end legyen (az majd a 8*a15 ös mtk proci lesz, amit idénre ígérnek
). Ha tud egy top 2magos teljesítményt hozni alacsony fogyasztással, az már bőven jó (az mindenre elég amit egy telónak tudnia kell és még gyorsa is lesz), ennyiért meg főleg. 3d ben, meg tényleg jó, nem hiszem, hogy lesz olyan game ami gondot okoznak (hacsak nem optimalizáció miatt). A 720p meg szerintem is elég (ha 15,4" os laptopomon elég 5,7" on is elég lesz, kisebbeken meg főleg). Nem hiszem, hogy 1080p s filmet néznék rajta, elég akkorára az avi is, de ha kell, ott a 720p, csak győzzem memória kártyával
...én magamban röhögök is az idei 5" 1080p s telókon...de ha kell a "parasztoknak" villogni, akkor legyenek boldogok vele 
(#20915) ouzohuto
valszeg senki nem tudja, max tippelni lehet, mert közelről még nem sokan láttunk ilyet xD
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független még 2év gari újszerű állapot.
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple IPhone 14 pro max 128GB kártya-független 100%-os akksival.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G - 6/128 - kék
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - zöldes - bolti gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
). Ha tud egy top 2magos teljesítményt hozni alacsony fogyasztással, az már bőven jó (az mindenre elég amit egy telónak tudnia kell és még gyorsa is lesz), ennyiért meg főleg. 3d ben, meg tényleg jó, nem hiszem, hogy lesz olyan game ami gondot okoznak (hacsak nem optimalizáció miatt). A 720p meg szerintem is elég (ha 15,4" os laptopomon elég 5,7" on is elég lesz, kisebbeken meg főleg). Nem hiszem, hogy 1080p s filmet néznék rajta, elég akkorára az avi is, de ha kell, ott a 720p, csak győzzem memória kártyával
...én magamban röhögök is az idei 5" 1080p s telókon...de ha kell a "parasztoknak" villogni, akkor legyenek boldogok vele
Nem is tudtam.