-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotosjani
aktív tag
válasz
somogy #18410 üzenetére
Szia somogy!
Én is pont így jártam, most hogy írtad leellenőriztem és valami gubanc van nálam is a root körül.
Bin4ry-val végeztem a rootolást és minden jól ment a Root Check és a Root Checker is azt írja hogy minden rendben. A system mappában tudok is cserélgetni csak ép a jogosultságokat nem tudom megadni a fájloknak.
Mielőtt tovább lépnék ezt meg kell oldanom.
Köszi a linket lehet megpróbálom, de valami tartós megoldás jobb lenne.Köszi Xabi78
Esetleg CWM nélkül meg tudom csinálni? Még nem találtam G2L 512Mb-ra biztos forrásból CWM-re.
G2-böl van egy jó pár típus és nem nagyon írják mellé hogy konkrétan melyikhez való.
Vagy lehet veszélyes nélküle?
Kezdő amatőr vagyok még androidban, még a Root-olást sem tudtam tökéletesen elvégezni
A második bekezdésben amit írsz még egyelőre magas de rákeresek és olvasgatokhátha előrébb jutok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Hollow Knight és Silksong
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- Windows 11
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest