-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janez
aktív tag
Köszi. Hál"Isten nem nekem kell. Vagyis én már leszedtem gépre vész esetére. Amúgy ez a flashelhető rom a cwm-hez. A flashtoolhoz is jó? Nem szeretem ezeket a pc-s programokat, mert mindet csak windózhoz készítik. Nem szívesen bootolok win-nel. Az az érdekes, hogy az androidot linuxos környezetben csinálják, egy rom-ot meg néha (vagy elég gyakran) csak windózos tool-lal lehet felnyomni.
Gabor: Talán holnap megyek Pestre, még nem biztos. Még ne kérdezd mikor hol leszek. Este, vagy délelőtt többet fogok tudni. Egyébként a G3 alsó és felső része valóban fém, de csak az előlapi részen. A többi műanyag. Jól néz ki az ezüst, ám amikor megláttam a feketét, az jobban tetszett. Hiába, mert az nem volt eladó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2022 128GB - 99% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA! iPhone XR 64GB - Független - 88% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest