Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bitlisz
aktív tag
Rendeltem már szprice, Fastcardtech, mobino1-től is...
Megjött mint, de a számlával mindig trükköztek...hiába kértem, hogy a fizetett értéknek megfelelően küldjék, ugyanis a negyed árat többnyire nem fogadták el itthon a vámosok.
Ha mondjuk 10ezer alatt van, tökmindegy (max kidobott pénz), de efelett mindig javasolt, hogy nyomon követhető és biztosított legyen a szállítás, pl TNT / DHL Express / Fedex / UPS / EMS. (na ettől nem lesz olcsó! )
Fizetni meg csakis Paypal-al! Erre rájön még itthon a 25% áfa (jövőre 27%), plusz ha a szállító vámoltatásért kér vmit (asszem Fedex br 2500Ft-ot kért), ezt átvételkor kell megfizetni. Garanciával ne nagyon számolj, ugyanis vissza kell küldeni...na azt is csak nyomonkövethetővel tenném, ami nekünk főleg nem olcsó (1x néztem, és a legolcsóbb is simán 10-15ezer volt).
Ha ehhez a teljes árhoz képes itthon is megkapható max +20-30%-s áron, garral, akkor nem érdemes kintről vacakolni. Pl. digi-world.hu, vagy Vaterán...
Ez a legbiztosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest