- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaud
aktív tag
válasz
aytukabozs #140353 üzenetére
Kb értelmét vesztette. Egy évtizeden keresztül THL, Doogee, Oukitel telefonjaim voltak, mikor idén az utolsó Oukitel tönkrement, körbenéztem, mit vegyek helyette, végül vettem egy Motorola G42-őt alzáról 75000-ért. Kevesebbet tudó kínaiak kerültek volna akkor ugyanennyibe aliexpress-ről, így ez lett, majd ha megint kell csere, remélhetőleg évek múlva, megint körbenézek Kínában. Régebben 30-40000-ért nagy márkákat alázó, jó minőségű készüléket kaptál Kínából, most 70 alatt nem úszod meg, annyiért meg itthon is van.
-
válasz
Lehet.
Alapvetően ugye már idehaza is lehet kapni tömkelegével dual sim telefonokat, így egyre kevesebb kérdés, megbeszélés van ezeknél.
Emlékszem, hogy az első dual sim tesztek itteni fórumtársak tollából kerültek ki, aztán jöttek az első PH!s tesztek is, így elég soknak lett saját topikja is.Úgyhogy itt egyre kevesebb a kibeszélnivaló...
Hol van már a dupla magos várakozás... Star X10, Alcatel 918d, ZTE v970 és társai
Kb. a kínai klón telefonok témája is elhalt (arra azért mondhatjuk, hogy hál'istennek...) -
pècsimunkás
addikt
válasz
Évekkel ezelőtt.
Bár, mèg követem
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest