- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Netfone
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
atee_13
üzenetére
Mi Mix 3? Szerintem ha nem is első körben de gyorsan megkapja a frissítéseket, MIUI 11 Android 10 alapon van már rá úgy olvastam. Mi szériának messze jobb a támogatása mint a Redminek. Kamerában lehet elmarad a mostani csúcsmodellektől, de jó fajta Sony kamera van benne OIS-el (ami például Mi 9-be sincs) szóval biztos korrekt minőségben lehet vele fotózni (gcam is elvileg lehet rá).
MIUI támogatás szinte az összes Xiaomi készülékre hosszú ideig biztosított, szóval ettől nem nagyon kell félni, Android főverzió frissítés viszont nem ilyen biztos, de a Mi széria esetén 1-2 frissítés biztosan garantált. Mix 3 réteg telefon szerintem azért nem annyira népszerű, elég drága volt mikor megjelent és mondjuk egy Mi 8-hoz képest nem nyújtott annyival többet, szerintem azért nem nagyon pörög a topikja. Külföldi topikok azért mennek úgy láttam, néhány ROM is van rá.
Ha 5G-s Mi Mix 3-ról van szó akkor sem viszont nem gondolkodnék rajta, jobb választás mint a Mi 9T Pro (talán ha a custom ROM-ok világa vonz akkor nem).
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Netfone
- Ford topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- iPhone topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő