- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Te el is olvasod azt amit írok vagy csak látod a betűket? Szintem igen csak vannak értelmezési gondjaid! Én azt írtam a terjedéssel kapcsolatban ami a béhusz kapcsán a legfontosabb szempontként emelték ki annó, a "kiváló terjedés" na ez a nettó baromság! Mert ha még egyszer "értően" képes vagy elolvasni amit írtam akkor rájössz a lényegére! Hiába tud a torony x km távolságra kommunikálni ha a telefon ami a !KEZEDBEN! van csak a felét tudja ott már akkor szuper bénahusz sem segít rajtad mert nem lesz kapcsolat! De lehet, hogy a melletted álló egy jó telefonnal gyorsabb netet kap 3G-vel amíg te erőlködsz a béhuszas 4G-vel!
Csak akkor válaszolj ha meg is értetted amit írtam.
Részemről a bénahuszas napot lezárom. -
citkar
addikt
Azért nézek és vennék kínai telefont, mert adott esetben tetszik, akár a formavilága, akár a rendszere, egzotikus, kicsi az esélye, hogy szembe jön az utcán egy ugyanilyen, vagy akár csak kíváncsiságból kipróbálnám. Ezt tényleg pont ebben a topikban részletezni kell?
Nem tudom mennyire figyelmesen olvastad, amit írtam, de mindig próbálom hangsúlyozni, hogy egyéni mérlegelés alapján döntsön valaki, kell-e a B20, vagy sem. Neked kell, elhiszem, van olyan ismerősöm, akinek szintén csak olyat ajánlottam. Azt nem értem, miért olyan fura, hihetetlen, ha valakinek nincs rá szüksége, vagy valamilyen okból kompromisszumot köt és más előny érdekében lemond a B20-ról. Például egy kínai belpiacos teló különleges mivolta érdekében. Ha ez neked újdonság, akkor remélem sikerült felvilágosítsalak.
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- Milyen program, ami...?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPad topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Küszöbön az androidos PC-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest