Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Google Pixel topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Szia! Te el is olvasod azt amit írok vagy csak látod a betűket? Szintem igen csak vannak értelmezési gondjaid! Én azt írtam a terjedéssel kapcsolatban ami a béhusz kapcsán a legfontosabb szempontként emelték ki annó, a "kiváló terjedés" na ez a nettó baromság! Mert ha még egyszer "értően" képes vagy elolvasni amit írtam akkor rájössz a lényegére! Hiába tud a torony x km távolságra kommunikálni ha a telefon ami a !KEZEDBEN! van csak a felét tudja ott már akkor szuper bénahusz sem segít rajtad mert nem lesz kapcsolat! De lehet, hogy a melletted álló egy jó telefonnal gyorsabb netet kap 3G-vel amíg te erőlködsz a béhuszas 4G-vel!
Csak akkor válaszolj ha meg is értetted amit írtam.
Részemről a bénahuszas napot lezárom. -
citkar
addikt
Azért nézek és vennék kínai telefont, mert adott esetben tetszik, akár a formavilága, akár a rendszere, egzotikus, kicsi az esélye, hogy szembe jön az utcán egy ugyanilyen, vagy akár csak kíváncsiságból kipróbálnám. Ezt tényleg pont ebben a topikban részletezni kell?

Nem tudom mennyire figyelmesen olvastad, amit írtam, de mindig próbálom hangsúlyozni, hogy egyéni mérlegelés alapján döntsön valaki, kell-e a B20, vagy sem. Neked kell, elhiszem, van olyan ismerősöm, akinek szintén csak olyat ajánlottam. Azt nem értem, miért olyan fura, hihetetlen, ha valakinek nincs rá szüksége, vagy valamilyen okból kompromisszumot köt és más előny érdekében lemond a B20-ról. Például egy kínai belpiacos teló különleges mivolta érdekében. Ha ez neked újdonság, akkor remélem sikerült felvilágosítsalak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- LEGO klub
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest