Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
citkar
üzenetére
Jó ez érthető, neked egy szempont, mondjuk számomra a tudás inkább a szempont külső kevésbé (vagy igen, Mi Mix 2/s például nagyon tetszik, de az is B20-as mondjuk). Én nem szoktam nézni kínai belpiacos készülékeket, mert minek, Leecot megvettem mivel nagy tudású és olcsó volt ez mellett B20-as is, erre is ment a modrom mivel a gyári használhatatlan (ez is szempont, nincs egy használható ROM a készülékre akkor lehet bármilyen szép, használhatatlan lesz itthon). Viszont pont ez a lényeg szerintem, nem kell kompromisszumot kötni mivel rengeteg készülékben elérhető, persze vannak a más piacra szánt készülékek, de annak én nem látom sok értelmét, persze ha te igen akkor hajrá, viszont ez is csak heavy usereknek opció a többi 90-95%-nak vagyis a legtöbb felhasználónak nem az, ezt is vedd figyelembe.
Szóval ott tartunk ahol eddig is, legtöbb embernek nem opció a nem B20-as készülék, pont mivel más piacra szánták így nálunk nehezebben használható.
Nekem minden újdonság, azért járok ide a fórumba hogy ilyeneket olvassak.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Hobby elektronika
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- E-roller topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi belépő szinten
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Autós kamera eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi