Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- One mobilszolgáltatások
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új fülhallgatót is hoz a Motorola Európába
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rawulf
őstag
válasz
svgyula
üzenetére
Hiába keresnek sokan 5" alatti telefont. Annyira mégsem keresnek olyan/elég sokan, hogy a gyártóknak megérje 1000MOQ gyártósorokat ráállítani komolyabb belsővel, hisz az olcsó hongkongi gyártók akik még gyártanak 4.5"-ra, azok gyakorlatilag kivétel nélkül csak 1GB rammal és 8GB háttértárral, tehát az "olcsó-jános" belsővel teszik ezt meg.
A piac egyre inkább az 5-6"-ra áll be és én sem hittem volna, de a trend az, hogy egyre több ember választja a tepsiket. (És akkor azokról még nem is beszéltünk, akik a vastag ujjaik miatt amúgyis kénytelenek tepsiket választani. Azok is sokan vannak ám, akiknek nem bírja a szeme a 5" alatt a nagyobb képfelbontást)
Például nekem is kényelmetlen volt használni a 4"-os kijelzőt a Snopow M6-nál, mert folyamatosan mellé ütöttem a virtuális billentyűzeten.
A dolog másik oldala, hogy akik zsebben szeretik hordani a telefont, azoknál egyre könnyebben sérülnek a vékony telefonok. Nekem még a Jiayu G3 is ilyen szempontból már nagy volt a zsebben tároláshoz.
Egyébként strapa vonalon is vannak már egyre vékonyabb telefonok. Az új AGM X2 sem olyan vastag, mint mondjuk az én Conquest fél téglám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Battlefield 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Milyen asztali médialejátszót?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő