- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Google Pixel topik
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Íme, a One UI 8.5 újításai
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
RVR400 #130989 üzenetére
Ilyen videó keszü szinte az összes strapatelefonról.Eddig a Sony-Ericsson Xperia Active nálam a győztes, miután az elhagyott USB-takaró miatt beázott, és kimúlt, megnéztem mit tud a DragonTrail üveg.Nos, ütésre porig séta a majmos üveget.Ütöttem üvegező kalapáccsal(nem a fokával dobáltam betonra, vágtam hozzá 12-es csavaranyát, meg se kottyant neki.Az Xperia Go kijelzője ripityára tört egy nagy erővel nekicsapódó fél colos csőtől(a cső vége középen kapta el a telefont), az Evolveo Q4-esemen megkapartattam egy Swift első kerekével, ami kb 4 méterre repítette el, de csak 2 karc maradt az esetből(másoknál ez a típus a szőnyege esésről ripityára ment...).A telefon egy haveroknál azóta is működik.A Bv5000-et eladtam, mert a konstrukcióban láttam sötét jövőjét.Ruggedphone ne divatoljon,a 2.5 d kijelzőt tartsa meg a divat-telefon....Eséskor 50 százalék, hogy az üveg ér először talajt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Linux kezdőknek
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyaralás topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Update 09.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest