- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
tibcsi0407 #125912 üzenetére
Attól függ.. MTK nál a flashtools szerintem végtelenül egyszerű. Qualcom esetében amíg fastboot parancsokat kell pötyögni, az csak idő meg egy kis utána olvasás. QFIL már más tészta. Ha rossz memória blokkot raksz a ROM mellé akkor gáz van pl. Illetve Qualcomnál IMEI-t javítani, hááát... (Ha egyáltalán lehet) Illetve gyanítom a Zuk Z2 esetében is megy az sdfuse módszer. Azzal sokkal egyszerűbb ZUi ra vissza állni. (Z1 en megy) Egyébként a Z2 őn bootloader nyitás után színtén lehet fastboot kapcsolattal flash-elni. Jóval könnyebb, csak minimal adb meg szoftver kell.
Összességében én jobban szeretem a quacomosokat prütykölni.
-
válasz
tibcsi0407 #125912 üzenetére
Há' nemt'om.
Az MTK-nál valahogy szépen elkülönülnek a partíciók, látod, hogy mi hol van, melyik címen kezdődik, milyen hosszú. Saját magad belepiszkálsz, lemented... külön flesselhetőek a partíciók is - Linux alatt is... Amennyire win-only volt az MTK (persze a maui az még az), a Linuxos SP Flashtool nagy előny.
Persze a másikat is meg kell ismerni, ki kell ismerni, számolni kell a Xiaomi-faktorral (hogy klasszikusokat idézzek...).. hát majd szépen lassan.
@(#125910) Milestone2
Ja, értem már.
De azért 3 fájlt betallózni nem agysebészet. Megadod a SW helyét, valami xml-t meg patch helyet, oszt' dánlód. Végigmegy, bekapcs, initialization, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mikrotik routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- Mozgásban a Solo Leveling: Arise Overdrive
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest