Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fPApi
őstag
válasz
hun_gery
üzenetére
"Az előzményeket is olvastad? ...
Tehát: ha egy "szakmai" fórumon több napos Szent Grálozás után felteszek egy programot, amiről kiderül, hogy közel semmit sem ér, akkor nem fogok csodálkozni azon, ha kapok hideget-meleget...."Csak a tényszerűség kedvéért az előzmény (úgy látszik Neked is szelektív az előzmény olvasásod): csináltam egy factory resetet, aminek az lett az eredménye, hogy eltűnt a magyar nyelv. Írtam az etotalknak, erre elküldtek egy apk-t, amit telepítve újra lett magyar nyelv. Ezt kérték többen, felraktam ("nekem működik" megjegyzéssel) és ezek után jött a lavina....
Tehát nem volt semmilyen "több napos Szent Grálozás", csak leírtam azt, ami történt és kérésre felraktam a kapott apk-t, ennyi! Az sem igaz, hogy semmit nem ér, mert nekem magyar lett, azt pedig soha nem állítottam, hogy másnak is az lesz! Tehát akkor miért is jogos, hogy "ha kapok hideget-meleget"?
Annyira jó, amikor egyes emberek kitalálnak dolgokat és arra építve egész történeteket tudnak felépíteni és még hivatkoznak is a nem figyelembe vett előzményre! Erre mondják azt, hogy "ügyes"! Meg azt is, hogy "ha csendben maradtál volna bölcs maradtál volna"!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Elektromos autók - motorok
- Háztartási gépek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Google Pixel topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest