- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
maxima #123281 üzenetére
programozója válogatja
Nem hinném, hogy sok olyan program lenne, ami pl
a) optimalizálva van Adrenora és
b) simán fut tovább Malin
vagy fordítva. Nyilván egy jellemzően szöveges jellegü minimálgrafikás optomizálást sose látott program elmehet. De egy komolyan optimizált játék (vagy urambocsá egy specifikus médialejátszó) komoly kihívások elé nézhet egy vascsere esetén. Ha jó volt a programmer, nyilván felismeri a helyzetet és lehuzza a kivánt változtatáshoz szükséges dolgokat, ha kevésbé jó, akkor benne van minden és emiatt ötször akkora, mint kéne lennie, ha még kevésbé, akkor meg csak simán nem indul el. Ha trehány, akkor viszont fektethet maga körül mást is. Én biza a 'friss' ujratelepítés híve vagyok, max adatot töltök vissza (nem is beszélve arról, hogy ilyenkor jön rá az ember a play-es programjait lapozgatva, mennyi minden volt feleslegesen fent) még akkor is, ha telót se cserélek, csak rendszertSaga: a Linuxhoz sem értek. mondjuk Debian+ Gnome alol mentett progik röccenés nélkül mennek tovább OpenSuse KDE alatt?
-
SaGa59
őstag
válasz
maxima #123281 üzenetére
Linux alatt még hdd-t is lehet simán cserélni a vassal együtt. Csak a megfelelő paraméterekkel kell a "cp"-t futtatni egy minimáltelepítés után. Sokszor megcsináltam, ugyanaz a debian legalább három komplett vascserét megélt nálam. Persze közben mindig frissítve volt, de sosem telepítettem újra, csak átmásoltam egyik gépről a másikra...
Hogy valamelyest on is legyen: mintha lenne a TB-nek olyan mentési/visszatöltési opciója, hogy a "user" beállításokat lementi, visszahúzza, de a "rendszerfüggőeket" nem. Azaz különböző androidok között is lehet mozgatni vele a programokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OLED TV topic
- EAFC 26
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4479
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Black 200 MP Pro kamera, S Pen, 120 Hz QHD+ 8/256 GB
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest