-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
válasz
tibcsi0407 #123006 üzenetére
Tudom, mondjuk az még kimaradt hogy ez nem az a "kiveszem a dobozból és használom" típus.
Gyárilag nincs eu lokalizáció, 3 kínai és egy jó indulattal 90%os english van, google szolgáltatások nélkül, millió kínai programmal.
A google termékek felépítése nehézkes,szinkronizáció nem mindig megy , illetve gyakran fc.A custom rom még alakulóban, van egy pár nyelvi bug,de elviselhető, de azért ott van ugye kamera beállítás fix, nem lehet változtatni mert fc, merül az aksi jelzés, tehát 20% és alatta jóformán kékhalál, illetve most már csak fc.
Meg ami még van, csak nem figyeltem mert színe elkábított.Mindamellett a hw tényleg jó minőség az ára is elfogadható de maga a sw az kb olyan mint a miui a kezdet kezdetén, egy átlag user nem tudja használni a telefont.
Már a topikjában és észrevettem hogy nagyon elfogult vagy illetve a többiek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest