Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Mobil flották
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Tudom, mondjuk az még kimaradt hogy ez nem az a "kiveszem a dobozból és használom" típus.
Gyárilag nincs eu lokalizáció, 3 kínai és egy jó indulattal 90%os english van, google szolgáltatások nélkül, millió kínai programmal.
A google termékek felépítése nehézkes,szinkronizáció nem mindig megy , illetve gyakran fc.A custom rom még alakulóban, van egy pár nyelvi bug,de elviselhető, de azért ott van ugye kamera beállítás fix, nem lehet változtatni mert fc, merül az aksi jelzés, tehát 20% és alatta jóformán kékhalál, illetve most már csak fc.
Meg ami még van, csak nem figyeltem mert színe elkábított.
Mindamellett a hw tényleg jó minőség az ára is elfogadható de maga a sw az kb olyan mint a miui a kezdet kezdetén, egy átlag user nem tudja használni a telefont.
Már a topikjában és észrevettem hogy nagyon elfogult vagy illetve a többiek is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest