- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fateless #121154 üzenetére
Már akit. Nekem öt évvel ezelőtt is ugyanaz volt az igényem, mint most. Van egy 1080p -s monitorom. Az SGS 2 támogatta az MHL -t, így ki tudtam adni a 800x480 -as rendszerképet az 1080p -s monitorra. Az eredmény siralmas. Arra vágytam, hogy a monitor natív felbontásán láthassam a vele megegyező felbontású rendszerképet. Megkaptam, részemről ez, így tökéletes, és sz@..k az 1080p feletti felbontásra.
-
viktorhu
veterán
válasz
fateless #121154 üzenetére
Nem a marketinggépezet, hanem a lehetőségek. Nekem egy Ericsson A1018 volt az első mobilom, és teljesen elégedett voltam vele, mert az volt technikailag és anyagilag elérhető, és kész. 2002-ben meg meglett az első gprs-es mobilom is (színes kijelzője még nem volt neki), és rendesen használtam rajta a wapot.
Most bejöhetne valaki, és megmondhatná a tutit, hogy mind hülyék vagyunk, mert neki pont elég a régi nyomógombos telefon, és akinek nem, azt megfertőzte a marketing, de inkább lehet, hogy arról van szó, hogy van jobb lehetőség is a három sorban megjelenített wapoldalnál, nem is megfizetethetetlen, szóval miért ne használjuk ki - tiszteletben tartva azt is persze, akinek a telefon az telefon, és ahhoz meg egyszerűbbnek tartja a fizikai tárcsázógombokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Huawei P Smart Z 64GB / 4GB RAM Zöld
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro gyári független 100% hibátlan 2026.04.30.Apple jótállás
- TÖBB DB ELÉRHETŐ!! Redmi Note 10C 64GB / 4GB RAM
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest