Hirdetés
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
válasz
dokee78
üzenetére
Újabb hírek a Bluboo Xtouch telefonról!
A fentebb említett melegedés megszűnt az utána említett laucher kikapcsolása után. Normál lett, nincs melegedés, nincs kikapcsolódás. Normál aku használat.
Ma elvittem egy órára teszteltem a GPS. Egy óra alatt 100%-ról 75% merült. Mentem Városban, M0, Duna mentén Szent Endre, majd a hegyen át Visegrádra. nagyon gyorsan talált jeleket és pontos volt a helymeghatározás. Sarkok, kereszteződések hegyi mellék utak bekötése,stb.
2 sim kártya helyén van egy 2 éves dominó net sim kártya de még nincs aktiválva.
Eddig meggyőzött, nincs semmi baj vele. nagyon gyors a wifin a net kapcsolat, gyors az oldal megnyitások, gmail betöltése pillanat műve, a PH oldalak is gyorsan válthatók. stb
Ha majd átrakom a saját sim kártyámat akkor jön a következő beszámoló.
Játék téren semmit ne várjatok tőlem.( kártya, sakk, malom.
) -
Beni2360
félisten
válasz
dokee78
üzenetére
Most kaptam szerdán meg, egyelőre tesztelés alatt van.
Tegnap volt egy érdekes esetem este 95% féltöltésnél semmi piszkálás alatt le volt téve és reklám alatt kézbe véve meleg volt a hátulja. Néztem az aku használatot semmi különöst nem találtam. Többször megnéztem de nem értettem. Aztán éjfél előtt kb 85% aksinál letettem és éjfélkor hallom, hogy zizzen vagy 3x és kikapcsol. Akarom vissza kapcsolni de semmi cufla. Töltő rá és alig akarta felvenni a töltést, párszor zizegett majd 1 perc után elkezdte a töltés venni.Közbe volt iktatva egy mérő eszköz.Elkezdte 0-ról tölteni de, hogy mitől vesztette el a benne levő 85% töltöttséget? Olyan volt mintha lemerítő funkció dolgozott volna benne. rajta volt egy TSF Prime, de ezt most lekapcsoltam ma reggel és azóta 58%-ra ment csak le pedig igyekszem nyúzni és nincs hatul melegedés.
Ja és amennyire vártam rá, (hogy kedvező áron meg tudjam vásárolni) első kézbevétel csalódás volt a fém keret nincs eléggé eldolgozva kellemetlenül vágó érzést tapasztalok.
A régi THL T11 telóm fogása 100X kellemesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Yettel topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- BestBuy topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)