-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver-pda
aktív tag
válasz
cappa72 #116620 üzenetére
Mondjad mit és hogy mentsek le a Parisról. Még "gyári", csak az OTA frissítés jött rá. Plusz a search service tartalmaz egy trójait. Most akarom flashelni a 20151231 verziót, de nem tudom, hogy és mit.
Az Ulefone supportos flastool nem jó, töltöttem le másikat. A leírás sem jó, amit ott mellékeltek mellé. Mindent kell flashelni? preloader, lk, boot, recovery, logo, secre, tee1 és 2, system, cache, userdata? Leírásban az van, hogy scatterben levő mindent, de nem írják, hogy download only vagy FW upgrade vagy format all + download. Máshol meg azt olvastam, h preloadert ne, ha jó a teló.A kijelzőt kicsit erősebben kell megnyomni, hogy biztosan érzékelje. Korábbi telómon gyengédebben kellett érinteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage Shiva A-Data 600W
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest