- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
KamuMazsola #113603 üzenetére
"Basszus, azért te érted is amit csinálsz!"
Jó embernek írod te is. -
mrgymisi
tag
válasz
KamuMazsola #113603 üzenetére
valami 260 dolcsi volt + szállítás + vám+ áfa. amikor a kezembe került a ghost touch miatt volt használhatatlan, akkor még a telefon menüjéből tudtam firrsíteni a romot, eltűntek a ghost touchok elment az akkuidőm. , lecseréltem a romot az akkuidő miatt, elment a telefonom...ahhoz hogy tudjam, hogy HW prolémája van, ahhoz látnom kellene egy másik rommal. ezzel szórakozok lassan két hete.
amikor összeraktam a telefont az új kijelzővel, akkor még 2-3 hétig működött és tökéletes volt. egyre egyre rosszabb lett a helyzet. egyre többször dobta el a térerőt, eleinte még a wifi jó volt mostmár a wifim sebessége is horror. ezért gyanakszom az antenna kábelére, de hogy biztos legyek benne akartam egy másik rommal látni.
Új hozzászólás Aktív témák
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest