Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biccent
csendes tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Az EMAG-nak számos pozitívuma van, de én kétszer is szívtam velük (egyik sem gari ügylet volt), és végül mindkettő megoldódott, de csak rajtam múlott...
-
Outlander
addikt
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Dehogynem...
2 nap alatt itt van, sok dologra 3 év gari... én nem rég gariztattam náluk egy 1,5 éves noname gps-t, kaptam helyette újat...
Elötte tabletba törte bele egy hülyegyerek a töltőt, hozzám hozták javításra, de kiderült h emag garis, azt is 2x! is gariztatták.
Nekem csak pozitív van velük...
Leveleimre is aznap válaszoltak mindig, telefonon is a szokásnak mondható business 6-10 perc között értem el emberi hangot.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung S8 Független
- ÚJ! BONTATLAN! Samsung Note 10 256GB Független
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest