Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
üzenetére
Persze mindenre van megoldás, szó se róla, lámpát is megoldottam AOSP (ami kis fagyott mondjuk) és akkor feltelepítesz millióegy kis programot, akkor ugyanott leszel, mint MIUI-val (vagyis én, mivel ezek mind egyénre szabott dolgok), szóval akkor meg minek variálni? Van egy komplett rendszer amin minden megvan, nem kell mindent felrakosgatni. De ezek mind egyéni dolgok, kár is erről vitázni, nekem így a legjobb (próbáltam már mást is).
Mikey egy hulladék, van de semmi nem működik rajta, még egy egyszerű egy gombos parancs se megy, sőt képernyő ébresztés is csak nagy késéssel történik meg, úgyhogy hagyjuk inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő