- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
maczera #106472 üzenetére
Lehet, hogy barátom, de alapból az ismert helyeket szoktam nézni, ott meg nincs ennyiért
Szeretem, ha nem kell egy forgalmazói garanciától függeni, ami lehet jó is, de lehet, hogy évenként csődöt jelent és új tulajdonossal, de régi néven futtatják tovább, jogutód nélkülEgyébként abban sem vagyok biztos, hogy ezek hazai, új termékes, 27%-os áfások.
Egyébként köszönöm a linket
-------------
* Áraink színtől és felszereltségtől függően változhatnak!
Az árváltozás jogát fenntartjuk! A megjelölt ár 0% ÁFA-t tartalmaz. A képek és videók illusztrációk! -
válasz
maczera #106472 üzenetére
Na igen, de vajon belegondoltál, nyinya, hogy miért 71k abban a boltban? Az a könnyített csomag az bolti "garanciát" jelent kiürített dobozzal vagy doboz nélkül csak a tel és egy utángyártott töltő.
Autót sem vennék csomagtartófedél nélkül olcsóbban pult alól, noha attól még egyébként használható lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest