Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
És minidealen van gari?!
-
válasz
osztraksajt #26743 üzenetére
Hát mostanában vagyunk itt páran akik szívnak a SingPosttal is, 2-3 hetet semmi hír a csomagokról, csak despatched to overseas...
-
válasz
Depression #26456 üzenetére
Nekem még nem volt ilyen töltőm (csak hallottam róla). Szerintem ha veszel egy 1 amperes töltőt és azzal töltöd semmi baja nem lesz az akksinak. Inkább azért parás mert kikopik a hátlapod aztán le fog esni
mellesleg szerintem ennek az akksinak csak az árt ha hagyják totál lemerülni (de még az ellen is van benne védelem
)
én is ugyanilyen hardcore user vagyok, napi 2 töltés minimum
lehet hogy egy jó powerbank jobb megoldás lenne...
-
válasz
hungobungo #26434 üzenetére
Lol a vacsi mellett elfér
-
válasz
hungobungo #26214 üzenetére
de iNew2000! és b@szik működni
-
Segítsetek légyszi!
Az egyik barátom iNew-jával van némi probléma. Ezt írta nekem:
"Ha 3-4 percnél többet telefonálok akkor elmegy a hangom, a másik fél nem hall belőlem semmit, de én mindent hallok. Először azt hittem, hogy a telenoros sim hibája, de aztán a tmobilos simmel is ugyanezt csinálta, sőt még rosszabb lett! Próbáltam már mindkét slot-ot, mindkettő ugyanolyan rossz. A mikrofont külön teszteltem, nincs vele probléma. A telón 4.2.1-es droid van pedig csak 4.1-el ígérték... Lehet ez a probléma?"
Valakinek van valamilyen ötlete?
-
HXY által linkelt rootolási módszer zseniális! Driver telepítése után elindítod a scriptet és egy enter billentyű lenyomásával azonnal rootolja a telefont! Miután újraindítod rootolva lesz és úgy is marad
az iNew 2000-et 1 nap alatt nem bírtuk rootlni, minden szart kipróbáltunk (recoveryje egy fos sajnos), de ezzel a módszerrel 30 másodperc alatt rootoltuk a telefont. Semmi akksi ki akksi be nyomkodd a hangerőt meg a powert meg mittomén még mi, scatter fájl lementés recovery csere .... SEMMI! Egy gombnyomás és kész a root.
Ezer köszönet HXY-nek!
-
Köszi a segítségeket, úhy tűnik, hogy szar a recoveryje a iNew-nak. Egyszerűen nem elehet benne lépegetni. Most írunk a pandának hátha küldenek valami jobb recoveryt
-
Hogy tudok lépegetni a recoveryben? Hangerő fel-le gombra nincs reakció
-
Kötelező flashelni a rootoláshoz? Mi a flashelés? Hogyan tudok scatter file-t szerezni egy ilyen kínai csodához?
-
Inew 2000-hez recoveryt és scatter file-t honnan a fenéből szerezzek?
Azt hittem rootoláshoz nem kellenek ilyenek
-
válasz
Peaceliker #25574 üzenetére
Köszi a pakk-ot! Nemsoká átjön haverom aztán megpróbáljuk rootolni azt a csodát
-
Kéne nekem egy "kis" segítség! Haverom iNew-ján akarunk véghezvinni néhány módosítást. Ehhez szeretnék jól érthető leírásokat találni.
A telefon egy iNew 2000
1.) Hogyan tudjuk rootolni? Erre a telefonra specializált root módszert nem találtam, elég csak simán MTK6589-es soc-ra illő rootmegoldást találni? Tudtok ilyet mutatni?
2.) IMEI szám mentésről volt itt szó korábban, cikk is készült róla?
3.) Hogyan tudjuk lementeni a ROM-ot a telefonról, backup-ot csinálni?
4.) Átparticionálás is érdekelne, de szintén nem találtam erre a telefonra illőt. Zopo 810-re láttam, de nem tudom érdemes-e megpróbálni azzal.
Előre is köszi!
-
Szerintetek ezeknél a telefonoknál (amelyikben gyárilag nincs toll) beállítható-e az, hogy ha veszek hozzá külön érintőceruzát akkor amikor azt használom csak a ceruzát érzékelje és a kezemet ne? Mint a Note II-nél. Az nagyon f@sza lenne
-
válasz
bigbuda #25469 üzenetére
Amikor mi rendeltük (kb már egy éve volt) akkor 10 nap alatt megjött. Szóval nagyon gyorsan. Viszont haverom amit rendelt (múlt hónapban) az csak a 4. hét végére ért célba. Lehet, hogy nem volt nekik raktáron, sőt biztos, ugyanis fizetéstől számítva 16. napon postázták
Ha van nekik raktáron akkor szerintem 2 hét alatt megjön...
bár ugye a chinapost kicsit lassabb mint a singapore post...
-
válasz
Peaceliker #25428 üzenetére
Ja az összes ugyanúgy néz ki
mondjuk van egy-két kivétel, iOcean pl elég jól néz ki, de nekem a Zopo C2 is bejön
csak hát egyik sincs 5,7"
-
válasz
magyar közöny #25414 üzenetére
PÜ ment!
-
-
válasz
bigbuda #25382 üzenetére
Pandawill-en most csak 228$
ők elég jók többször rendeltem már tőlük. Alap h amikor én rendeltem akkor még 250$ volt
Amúgy w7+ van ahol az mtk 6577-es 8gb rom-os verziót jelöli, figyelj oda! Pandawillen a sima w7 jelzésű a 6577-es, de pl MiniDealen a w7 jelzésű az 6589-es soccal jön....
-
válasz
bigbuda #25377 üzenetére
Egy fórumtársnak már van itt W7+-a és nemsokára nekem is megjön
majd nyilatkozom
Amúgy meg én mindenképp ajánlom az 5,7"-t, spanomnak nemrég jött meg az iNew2000 (5,8") és állati zsírkirály az a méret. Miután kipróbálod minden más teló aprónak tűnik és nem is érted, hogy hogy tudtál eddig ennél kisebb telefont használni
Szerintetek ha 26-án lett feladva akkor mikor jöhet meg?
-
válasz
Depression #25350 üzenetére
Most én is úgy gondolom, hogy fölösleges a fullHD. Én is egy sima HD 5,7"-os telót rendeltem, de már az alcatelem 240ppi-s értékével is meg voltam elégedve
-
Itt egy érdekes cikk, mely rávilágít arra, hogy miért jó nekünk a minnél nagyobb felbontás
"Olyan eszközök birtokolhatják ezt a tulajdonságot, melyek kijelzőjének felbontása meghaladja a 3840x2160 pixelt, tehát elérik azt a szintet, melytől UHD-nak tekinthetőek. A nagy felbontás több szempontból is pozitívum. Egyrészről a megjelenítés sokkal szebb és látványosabb, mint a FHD vagy az alattiaknál tapasztalható. Másfelől, emiatt nő a pixelsűrűség így a számítási és feldolgozó egységek működése kevésbé korlátozódik például az élsimításra, így a felbontást kell kellő teljesítményben számolnia."
Lehet, hogy van benne valami
-
Na tegnap megrendeltem a barátnőmnek az Amoi N821-et
remélem pikk-pakk ideér, kicsit hamarabb postázhatná a MiniDeal mint a THL-t
-
Tudom, hogy kicsit off, de miután megkapom a trackinget azután mikor fog élni kb?
Más. Az egyik barátomnak megjött az iNew 2000, tök fasza meg minden, csak a térerővel játszadozik. Néha leesik nullára aztán egyik pillanatról a másikra max-ra töltődik. Akkor ez antennahiba?
-
MiniDealesek össze vissza hablatyolnak
Tegnap aztmondták h tegnap elküldik a csomagot, ma azt mondja az egyik h ma a másik meg h holnap ...
pénteken rendeltem és még semmi
-
MiniDeales csákó azt mondta ma postázzák a THL-em és kapok trackinget is, de még semmi
Ha egyszerre van bennt 2 sim a telóba akkor gondolom két hálózatra van felcsatlakozva egyszerre, tehát szívja az akksit mint állat?
-
válasz
gipsztigris #24476 üzenetére
V970 akksija meddig húzza egy töltéssel?
-
válasz
vampire17 #24235 üzenetére
Igen azért rendeltem végül a MiniDealről mert itt jókat olvastam róla. Eredetileg a Pandáról akartam, onnan már többször rendeltem, de most az egyik haveromnak se jött még megg tőlük a telója 30 napja
annyit nem akarok várni
Húúú ha egyszer megjön
Okés én kedden rájuk fogok írni az tuti
sőt utána is minden nap
-
Megrendeltem a THL W7 quad core verzióját a Minidealtől, remélem néhány héten belül már nyomkodhatom
Tudom h off, de trackinget mikor szoktak adni? Vagyis mikor kezdjek aggódni?
-
Osztraksajt, Vampire17 köszönöm a válaszokat! Ha úgy gondoljátok, hogy bírja a qhd-t akkor az amoi-t veszem neki. Azt már látta és tetszett is neki, én egyedül a felbontástól féltem csak.
-
Tudtok ajánlani barátnőmnek kínai készüléket ami:
-maximum 170$
-min. 4" és max. 4.7"
-MTK6577 vagy ezzel megegyező teljesítmény
-fehér
-512Mb de inkább 1GB RAM
-kis felbontású, hogy elég legyen neki ez a vas (pl 800x480, 960-as szerintem már sok lenne neki)
-alapból van benne magyar nyelvElőre is köszi
-
MTK 6589-es procival vannak már 4G-s mobilok? Vagy lesznek egyáltalán?
-
Úgy emlékszem valaki rendelt itt a fórumon THL W7+ -t. Megjött már neki??
-
válasz
instantwater #24018 üzenetére
-
Na végre megjött a fizum, utaltam is át paypalre a nagy részét, péntekre remélem ott lesz. THL W7+-ra fáj a fogam (a 6589-es verzió) csak egy kicsit a 2300mah-s akksitól tartok 5.7" mellett nem lesz kevés szerintetek? Azért én használom rendesen a telómat, mostani alcatel ot995 az 1500-as akksival alig húzza ki a napot:\
-
Szerintem az antutu ad szar felbontást
Pandawillen szokták sokszor feltenni a kérdést az emberek, hogy a telefon speciben van-e jó felbontás megadva vagy a telefon screenshotján amiben az antutus felbontás látszik és minden alkalommal azt állítja a support, hogy a speciben leírt a jó nem az antutué.
Vagy számold meg a pixeleket
-
válasz
Neil Watts #22818 üzenetére
Hát ez az exynos erősebb mint a 6589, én eddig csak a W8-ról, meg Zopo 810-ről hallottam infókat itt a fórumon, ezeket dicsérték, a másiknak utána kéne olvasni valami külföldi fórumon. Ha jól emlékszem az exynossal szerelt teló vmi 15-16K pontot ért el antutuban a 6589-esek meg 11-13K-t.
-
válasz
raulicio #22813 üzenetére
Erről a honlapról már sokan rendeltek innen, állítólag nem parás
paypalon fizetsz az fontos, vámtól meg nem nagyon kell félni , ritkán kapják el. Nekem 3 tablet és 2 telefon jött eddig problémamentesen pandawillről.
Ráadásul ez a chip bikaerős
Ez sem rossz amúgy! -> Cubot vagy ez az UMI és ezek ugye dual simesek.
-
válasz
Neil Watts #22800 üzenetére
Jiayu g4-re ne várj szerintem. Thl w8 vagy zopo 810 lehet jó választás, itt többeknek van már ilyen telefonjuk
-
válasz
hungobungo #22745 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
válasz
hungobungo #22674 üzenetére
Ez a leírás (és a fájlok) kompatibilisek a 4.1.2-es androiddal is? Elvileg nem sok a különbség.
-
Igazad van teljesen mindegy, hogy 8 vagy 13mpx. Én például azért választom inkább a THL W7+ -t az iNEW 2000 helyett mert a THL jobb márkának tűnik. Pedig a iNEW-ban asszem a kamera is "jobb" meg a rom is több. (A két telefon kb. full ugyanaz és mind2 250$)
-
Jó, ezek azért erősen nagyított képek
Szerintem a hétköznapi használatban abszolút elfogadható, arra hogy kitold facebookra az aktuális baromságaidat tökéletes. Nyaralásra, hobbira meg vegyél fényképezőt. Most komolyan ki az itt közületek aki 30m-ről lefotóz valamit és utána rá akar nagyítani az autó rendszámtáblájára? Ez elég ritka eset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Xbox Ultimate előfizetések
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest