- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Magisk
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Köszönöm mindenkinek a power bankos válaszokat.
Egy kérdésem lenne azokhoz akiknek van.Hogyan lehet tölteni magát a power bankot?Mert sehol nem láttam hozzá fali töltőt a képeken.Ergo azt még külön venni kell?
Ha igen,akkor milyen töltőáramút érdemes venni? -
hevizms
addikt
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata power bank-al?
Milyet érdemes nézni?
Persze ésszerű ármagasságig. -
hevizms
addikt
csakhogy nem mindenkinek ugyanazok az igényei, én pl életben nem néztem még filmet mobilon, arra ott az LCD tv, viszont fényképezni sokat fényképezek mobillal.. Szóval azért eléggé egysíkú ez a megközelítés
Ezzel értek egyet én is.
Aki filmet akar nézni rajta,de nem érdekli pld a kamera,az biztos elvárja hogy ne akadozzon egy film,illetve tudja lejátszani az adott formátumot.Ha ezt nem tudja,akkor ő is biztosan kiabál hogy azért ez elvárható lenne ha már egyszer beletették azt a fránya lejátszót.Szóval szerintem mindenkinek van igaza ebben.
Ja és nem vár el szerintem épeszű ember kamera tekintetében olyan minőséget amit egy komoly fényképezőgép hoz.
Nem is ezt sérelmezi az aki leszól egy adott kamerát.
Hasonlitja másik MOBILTELEFON kamerájához,sőt még abból sem az elithez,hanem esetleg egy másik kinaihoz.
Amikor a G3 kameráját "szidtuk" páran,rögtön az lett hogy mert nem tudunk vele rendesen fényképezni,meg mit várunk mi el nagy minőséget stb stb.
Érdekes csak a G3-hoz azóta már mennyi kamera megoldást kinálnak különféle fórumokon,úgy látszik mégsem hozza még az elvárt szintet sem.
Na de mindegy ezt már kiveséztük ezerszer,nem is akaork én ebből vitát inditani,csak arra akartam rámutatni hogy nem kell mindjárt nekieseni senkinek mert éppen nincs megelégedve valamivel amit elvárna a telótól.Mindenki más és más igényekkel vesz telót.
Pld engem nem érdekel sem a játék sem a filmnézés egy telefonon.Egyszerűen nem szórakoztat.
Van akit meg az érdekel hogy mindenféle fajta játék menjen rajt full grafikával.
Nem vagyunk egyformák.
Meg sajnos még a telók sem akár még gyártón belül sem.Jó példa erre a GPS.
Van akinél mindenféle mókulás nélkül simán megy és jól teljeseit,van aki meg csak szenved tőle.
Erre mondjuk a gyártók figyelhetnének jobban,illetve fogalmam sincs mitől lehetnekl ilyen különbségek. -
hevizms
addikt
válasz
motorolatom #21978 üzenetére
CWM/ install zip from sdcard/toggle signature verification
Ha rányomsz akkor alul láthatod hogy változik disable vagy enable-ra.
-
hevizms
addikt
OFF!!!!!
Bocs hogy itt teszem fel a kérdést
,biztos van erre megfelelőbb topic,de ide irogatok a legtöbbet,így inkább itt kérdezném meg.
Hogyan tudom megnézni akár a sajátom,akár más hozzászólásait a fórumon belül?
Márminthogy csak az a bizonyos személy összes hozzászólását? -
hevizms
addikt
válasz
janakbacsi #20854 üzenetére
Szerintem mielőtt ezt teszed,csinálj egy kis videót,amin látszik hogy sem a bekapcsolásra.sem pedig a töltésre nem reagál.viszont másik akkuval meg igen.
Ezt küld el oda ahol rendelted a telót leirva szépen hogy egyértelműen rossz az akksi.
Egy próbát megér.Szerintem simán küldenek egy új akksit.Nekik ez nem tétel. -
hevizms
addikt
Navigont próbálta már valaki?Nekem nem sikerült elinditanom.Nem létkérdés mert egyébként a 3 betűst használom és megvagyok elégedve vele,de a kiváncsiság hajt.Szivesen kipróbálnám a Navigont is.
A telepités megy,csak a regisztrációnál irja ki hogy"Hiba lépett fel.Ellenőrizze a hálózati és/vagy internetes kapcsolatot."Természetesen van hálózati kapcsolat közben.
-
hevizms
addikt
Elmúlt 15-ike.Hol vannak a G4-ek????
-
hevizms
addikt
válasz
instantwater #20625 üzenetére
Ugyanaz mint sasa.Pandawillel megszivtam,mixeshopot nem ismerem.
-
hevizms
addikt
válasz
csibe1 #20615 üzenetére
Ez nagyon durva.
Atyaúristen mennyi ember fog ennek bedőlni.
Ez nem is webshop,de csak aki figyelmesen olvassa a dolgokat jön rá mi is ez tulajdonképpen.
Szemét banda.domino
Persze biztosan van,de én nem erre akartam kilyukadni.Mindegy lényegtelen.
Sok internetező sem tudja hogy van ilyen lehetőség,mert nem fglalkozik ezzel.
Azokra gondoltam.Sok fiatal ismerősöm,akik egyébként neteznek is rácsodálkozott arra hogy lehet kinából venni ilyen dolgokat. -
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #20612 üzenetére
Nem mindenki olyan mint itt a legtöbbünk.Ez még nem jelenti azt hogy buta,csak nem érdekli annyira a netezés és ezért fogalma sincs sok dologról.
Sokszor tapasztalom ezt amikor a telefonomat meglátva érdeklődnek hogy honnan van.
Sokan csak ámulnak hogy egyáltalan lehet kinából egyenesen rendelni ilyet.
Ezek az emberek ha rákattintanak egy ilyen oldalra mint pld az emlitett,akkor rendelnek onnan,hisz nem is tudják hogy másképp is lehet.
Ezért élnek meg a vaterán is azok akik ezzel foglalkoznak. -
hevizms
addikt
Kisérletező kiváncsiaknak feltoltam a Yabe G3 V3 RS JB 4.1.2 magyaritott romot Jiayu G3-ra.
Letöltés -
hevizms
addikt
válasz
AMDFan #19723 üzenetére
Nem tudhatom hogy tényleg van-e nekik raktáron,de azért 1 nap rendelés után kijelenteni hogy a minideal is hazudik a raktárkészletet illetően,hát nem is tudom,kicsit merésznek érzem.
Nekem eddig roppant megbizhatónak tűntek a visszajelzések és a saját rendeléseimet figyelembe véve,ezért is kérdeztem rá a dologra nálad.
A minideal-t ha jól emlékszem még én kezdtem el itt "reklámozni" úgymond és azért is lesem kicsit a visszajelzéseket róluk.
Amikor volt a G3 várakozás és már pár webshop árulta és rendeltek is emberek,de csak vártak és vártak.
A minideal-nél akkor az volt irva hogy nincs raktáron.
Mihelyst azt irták hogy van,rendeltem és küldték is pár napon belül.
Szóval ők a becsületesebbek közé sorolhatóak szerintem.
Persze azért apró elirások náluk is lehetséges,ilyen volt pld a Star n9770 telefonomnál hogy 1Gb-ot irtak a leirásban az egyébként 512Mb helyett -
hevizms
addikt
Köszi.
Ez még igy is gáz szerintem hogy nem lehet egy ilyen egyszerű dolgot megcsinálni rendesen a dual simmel.
Engem nagyon idegesit,mert megszoktam az 1 simnél hogy ha rányomok a hivásra akkor egyből hivja és nem kérdez semmit.
Most meg szokásból rányomok azt már teszem is a fülemhez és csodálkozom hogy nem történik semmi,mire leesik hogy hoppá választanom kell -
hevizms
addikt
Cégnél kaptam céges sim kártyát.
Belehet állitani azt hogy egy adott személyt csak és kizárólag az egyik sim-ről hivjon?
Magyarul hogy ne kérdezzen rá hogy melyiken akarom,hanem előre beállitom az egyik simhez és akkor arról hivja mindig egyből!
Próbálgattam a beállitásoknál és van is olyan hogy sim hozzárendelése,de az a helyzet hogy akkor is rákérdez,csak éppen azt a simet javasoltnak irja,ja és ráadásul létrehoz egy új névjegyetJB 4.1.2
-
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #19306 üzenetére
v1.29
Az a baj hogy próbáltam újrarakni a gépet a Livesuit progival,de nem sikerült és ezt meg is irtam nekeik.Erre ideküldi ezt a linket hogy azzal próbálkozzak.Azt sem tudom mit kell vele tenni,de a legnagyobb gond hogy nem változik a No Found felirat ha rádugom a tabletet.
Nem tudom mitévő legyek
Az az érdekes hogy arra sem reagál ha a telot dugom rá vagy ha másik tabletet.
Valami hiányozhat még az egészhez csak nem tudom mi.
Sosem használtam ezt a progit. -
hevizms
addikt
Üdv mindenkinek.
Hát ezek a kinaiak nem semmik.
Már válaszoltak is a reklamációmra és küldtek egy linket,ahonnan letöltöttem egy csomagot.
Szerintük ezzel helyrerakhatom a tabletemet.3 mappa van benne.
RKAndroidTool meg különféle fájlok.
Hiába inditom el a programot semmi reagálás,de nemcsak a tablet,a telefonom sem.
Tudja valaki hogy kell használni ezt a progit?
Sosem használtam még. -
hevizms
addikt
Mindenkinek aki felajánlotta a segitségét priviben köszönöm.
Már van aki segit,így már nem kell felajánlás.
Tudtam én hogy segitőkész csapat van itt,de azt még én sem gondoltam volna hogy ilyen rövid idő alatt többen is jelentkeznek.
Köszönöm. -
hevizms
addikt
HELP!!!
Előre is elnézést kérek az off-ért,de nagy segitségre lenne szükségem és ez a topik amit a legjobban látogatok és szeretek,ezért bátorkodom itt kérni segitséget.
Arról lenne szó hogy van egy tabletem(Teclast A10t) és bedöglött annyira hogy az új fimware felrakás sem segit.Mivel még nem járt le a garanciája visszaküldeném a Spemall-hoz,de az én angol tudásom ehhez kevés és ebben kérném valaki segitségét aki privátban megirná nekem azt a levelet amit elküldenék nekik email-ben.
Szóval ha valaki segitene ebben,annak priviben elküldeném amit szeretnék irni ő pedig lenne olyan kedves és angolra forditva visszaküldené nekem.A Google translate-ra nem merek hagyatkozni,nehogy valami gixer legyen.
Szóval aki tudna ebben segiteni az keressen meg priviben.
Előre is nagyon köszönöm.Mégegyszer bocs az off-ért
-
hevizms
addikt
Erre sosem fogsz hitelt érdemlően választ kapni.
Én pont ezért nem is szoktam válaszolni az akkuidős érdeklődésekre,mert ahány emebr annyi szokás.
Amikor valaki leirja hogy "átlagos" használat pld,az mit takar?Kinek mi az átlagos?Nem könnyű erre hitelt érdemlően válaszolni.
Talán ha kitalálnánk mi magunk valami teszt sémát mint pld a tabletes topikokban,akkor megközelitőleg talán kapnánk összehasonlitási alapot,na de így?
Valaki beirta a múltkor hogy 1 hétig!!!!! birta a G3 akksija.
Akkor most mindenki akinek nem birja addig,küldje vissza gariba? -
hevizms
addikt
-
hevizms
addikt
válasz
berek21 #18103 üzenetére
Na mégegyszer utoljára!!!!!!
Az általad emlitett hsz-ben nagyon szépen le van irva milyennek kell lennie a komplett romnak a FlashTool-ba betöltve:
KÉPEZ A ROM TARTALMAZZA mindazt amire szükség van.
Töltsd le a romot,csomagold ki,FlashTool-t elinditod,betöltöd a scatter fájlt és megvárod mig feltölti az egészet a telóra.Ha ezekután sem indul a teló,akkor nagy baj van.
-
hevizms
addikt
Ez azért igy eléggé túlzó.Már miért egyedül kinlódna?
Szerinted az nem segitség hogy van leirás a flashtool-hoz linkekkel,amit sikerült feltennie.Azonkivü kapott válaszokat is.Csak olvass vissza.Lett linkelve falshtool-al feltehető komplett rom.Ennél többet mégis mit lehetne tenni a neten keresztül??? -
hevizms
addikt
ownta.com nagy fekete pont nálam.
Most inditottam dispute-t.
December 28-án rendelt tablet tokom még sehol.
Egyszer rájuk irtam olyan január 8-a körül hogy feladták-e már,akkor elnézést kértek és megigérték hogy feladják.Kaptam egy emailt utána pár napra hogy 11-én feladták.Na azóta sem kaptam meg. -
hevizms
addikt
-
hevizms
addikt
Ami miatt jobb egy külön topic hogy az első hozzászólásban az összes oldal vagy letöltés linkjét bele lehet tenni és amikor egy új tulaj érdeklődik már lehet is az első oldalra irányitani.
Bevallom sokszor én is keresgetek vissszafelé a topicban egy-egy link után.Elég fárasztó.Sokkal egyszerűbb lenne ha egy oldalon lennének ezek. -
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #17948 üzenetére
Elnézésedet kérem én azért nem irtam privit mert nem gondolnám magam abszolút szakembernek(amúgy köszönöm az elismerést,de túlzó).
Én csak összeszedtem a cwm felrakásához amit tudtam,mert úgy éreztem ez az első lépés afelé hogy cserélgethessen az ember romot.
Tehát hogy ne húzzam az időt,szerintem is teljesen jogos az igény egy külön topicra,ez mindenki érdeke.
Nyiss egy topicot vagy ird át egy meglévő első sorát azt tedd be a linkeket amit kell.
Nekem mindegy ki indit egyet,csak a lényeg hogy mindenki azt használja.Vagy van akkor most vagy nincs?
-
hevizms
addikt
válasz
gipsztigris #17943 üzenetére
-
hevizms
addikt
válasz
gipsztigris #17934 üzenetére
Igen köszönöm közben már megoldódott.Tévedtem,igaz nem is nagyon jártam utána.Egyszer irták hogy nincs hang JB alatt azt nem is keresgettem utána.Csak most felvetődött a dolog.
-
hevizms
addikt
-
hevizms
addikt
válasz
masztah #17728 üzenetére
Hmmm.Nem tudom mi lehet.Nálam nem ugrik vissza maxra.
Mondjuk nem olyan helyen próbálod ahol amúgy is maxra tenné az automata?Csak kérdés,nem megállapitás.
Az biztos hogy nem ez a helyes működés hogy csak köztes fényerőn reagál a pipára.Ha neked ez fontos,akkor cseréld le a romot.Úgy látszik ez a része valamiért nem okés.Sajnálom.
A gyári romon teljes fényerőn kipipálva is működik.
Várd meg mig Sanyesz feltölti a gyári magyaritott romot,azt próbáld azzal. -
hevizms
addikt
válasz
masztah #17707 üzenetére
Megnéztem,kipróbáltam.Ha full fényerőnél pipálom ki az automatikus négyzetet,akkor nem csinál semmit.Ha viszont lejjebb veszem a fényerőt,akkor a kipipáláskor változik a fényerő.
Magyarul vedd le kézzel a fényerőt és akkor pipáld ki a négyzetet.
Amúgy én nem szeretem ezt az automatikus fényerőszabályzást,egyszer bekapcsoltam és napsütésben nem láttam semmit a képernyőből,állandóan takargatnom kellett a kezemmel. -
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #17692 üzenetére
Köszönjük szépen!
A feltöltendő romot meg alig várjuk.Akkor én nem töltöm fel,mert minek?
A tied ezek szerint sokkal tökéletesebb forditású.
Köszönjük.Azt a Yabe féle romot azért gondoltam hogy érdemes megosztani,mert nekem tetszik.Természetesen mint ahogy egyik rom sem,az sem tökéletes.
-
hevizms
addikt
Kamillo fórumtársunknak köszönhetően még javult a repo mappa a JB-hez.Jómnagam csak tesztelem és feltöltöm a dropboxra,az érdem az övé
Ami változott az előzőhöz képest:- ha valamihez több program is van a telón,akkor felugrik egy ablak amiben felajánlja a választást és még azt hogy "mindig" vagy "egyszer".
- usb rádugásakor az értesitő ablakban már magyarul jelenik meg "kapcsolódva mint usb tár"Köszönjük Kamillo
ui:nemsokára nekiugrik a settins apk-nak is,majd még egyeztetek vele hogy mit tudok segiteni neki.
Akik használják az előző repo-t amit feltettem,legyenek szivesek nézzék már meg hogy a Beállitások/Akkumulátor menüpontban a felső jelölő négyzetnél milyen felirat vanmulátor kijelzés vagy Battery Percentage?
Feltolok egy másik 4.1.2 romot is magyaritva az eddigi repo-val hamarosan.
Ezt:
Offizielles Jiayu-ROM (pre-release, modifiziert) / 16.01.2013 / 4.1.2
Pre-rooted. Notification-LED funktioniert. Soll stabil und schnell laufen und weist auch eine Verbesserung der Kamera auf. Problem mit zweiter SIM bei Videotelefonie. -
hevizms
addikt
Feltöltöttem egy magyaritott JB romot.
Ha valaki esetleg kiszeretné próbálni.Ezt magyaritottam le.Nekem tetszik ez a verzió.
Magyaritásról annyit hogy a kamera apk Kamillo segitségével lett a repo-ba betéve,én a hangrögzitő apk-n javitottam kveset,bár ez nem épp a legfontosabb app,de ebben találtam pár apróságot ami angol maradt..
Így,bár ez sem teljes 100%,de csak pár dolog van ami angol maradt,tulajdonképpen olyan 90-95%-os lett,vagy csak én nem találtam többet
A Superuser info részében van még pár angol sor.Külön feltettem a repo-t is ha valaki másik romot akarna magyaritani..
-
hevizms
addikt
-
hevizms
addikt
válasz
pojakcs #17320 üzenetére
Ja bocs hogy csak segiteni akartam.
Amúgy ha az általam javasolt magyaritás ami kb 80%-os(Sanyesz szerint)szerinted olyan bonyolult mint az agysebészet,akkor hogyan akarod feltenni a várva várt magyaritott romot?Az véleményem szerint még összetettebb.
De a te dolgod,csak segiteni akartam.Ja és még valami.
A jBart-al való magyaritásnak semmi köze a telóhoz,tehát elcseszni a telefont nem lehet vele.
Ha meg lemagyaritottad a romot,akkor meg ugyanott vagy mintha letöltötted volna
Ez a lehetőség addig is teljesen kielégitő,míg lesz teljesen magyaritott rom,hisz mint irtam nekem kb 90%-osnak tűnik már így is. -
hevizms
addikt
válasz
drogica2000 #17307 üzenetére
Miért van online is?
Én nem láttam.
Egyedül a MIUI romhoz van. -
hevizms
addikt
válasz
hun_gery #17305 üzenetére
Nem veszem magamra,teljesen jogos.Nem is nagyon figyeltem erre amikor irtam.
Az első repo Hungobungo-nak volt köszönhető,tulajdonképpen akkor kezdődött az egész jBart-os magyaritás.
Addig itt azt sem tudta senki sem hogy mi fán terem az egész.Ha mégis ,akkor azoktól elnézést.Azt követte Sanyesz módositott repoja.
Ha tudnám a javitgatás menetét ennek az egésznek,szivesen csinálgatnám én is,mert időmből kitelne(2-3 hónapig még nem kell dolgoznom),de nem tudom.
Így jobb híján jBart+repo és go.
Amúgy már így is több mint amire számitottam a JB esetében.
Ahogy már irtam is,nekem lényegében csak a kamera beállitások ami feltűnt.
Van még a superuserben is pár dolog ami angol,de azt meg úgysem nyitogatom.
Biztos van még más is benne ami nem magyar,de amit nem találtam az nem is hiányozhat ugye? -
hevizms
addikt
válasz
hun_gery #17303 üzenetére
"magyarítás: nem a jbart+repo=magyar rom egyenlet elvégzése a varázslat"
Ez szerintem evidens,ezt mindenki tudja,pont ezért javasoltam
azt a várakozó állásponton lévő kérdezőnek hogy addig is mig nem lesz elérhető magyaritott rom,simán megtudja magának csinálni a jbart és a repo segitségével,mivel nem az a varázslat.Igaz lesznek hiányosságok,de nem egetverőek.magyarositás-magyaritás: teljesen jogos az észrevétel,köszönöm a figyelmeztetést,de ezen fórumon nem hinném hogy valaki is mást értene ki belőle.
Persze attól még helytelen használni,de azért ez a fórum mégsem egy nyelvész akadémia
Mindenesetre ezentúl teljes erőmmel a nyelvtani helyességre törekszem -
hevizms
addikt
válasz
Liberator24 #17294 üzenetére
Ugyanazon leirás végén ott egy link ahonnan letölthetsz egy magyarositott ics romot zip formátumban.Ha letöltötted akkor másold az sd kártyára.Majd cwm módban elinditod a telót.
Csinálsz egy wipe/data factory resetet,vipe cache partitiontmajd ha ez megvan,akkor az install zip from sd card,majd a choose zip from sd card,megkeresed a romot az sd kártyán és telepited.
Ha végez akkor nyomsz egy reboot system now-ot és kész. -
hevizms
addikt
Igen jól jellemzi.
Mert ez csak szerinted üti egymást.
Ha kicsi figyelmesen olvasnál,akkor megérthetted volna hogy nincs 100%-osan magyarositott rom g3-ra.
Amit most megtehet az akinek javasoltam(amit mellesleg a sajátomon is alkalmazok),hogy a legutóbbi Sanyesz által javitott repo csomagot letölti.Az I.C.S-nél ahogy Sanyesz is irta kb95%-ban,a JB-nél 80%-ban tudja magyarositani.
A maradék 20%-ra irtam hogy szivesen javitgatnám ha tudnám.
Viszont addig is lehet magyarositani 80%-ban.
Ezt javasoltam.
A gyakorlatban egyébként ez a 20% egyáltalán nem zavaró,pld az én használatomban talán a kamera aminél egyáltalán észrevettem.De persze ha te úgy látod hogy ez a 2 külön hsz-ből kiragadott mondat ez olyan borzasztóan ellentmondásos akkor hidd azt.
-
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #17270 üzenetére
Ne ferdits.
Az eddig"számunkra" ismert repo ráengedve a Jbart-al a JB-re magyarositja a kamera beállitásokat vagy nem???
Nem.Ezt irtam.
Erre te jössz azzal hogy már miért ne lenne magyar a kamera?Ha mondjuk ezt irtad volna pld:
Az eddig mindenki számára elérhető repo tényleg nem magyarositja többek közt a kamera beállitásokat,de dolgozom rajt és ez a része már jó. -
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #17261 üzenetére
Imádom amikor kötekedsz.
Te magad is irtad még a jó múltkor hogy a kamerát nem magyarositja le az eddigi repo,az hogy te azóta esetleg megoldottad az egy dolog,azt még nem ismerjük én az eddig használt reporól beszéltem.
Amúgy magam is szivesen javitgatnám a repo csomagot ha tudnám hogy kell,de erre még nem jöttem rá,ellentétben veled. -
hevizms
addikt
válasz
MotorBoy79 #17132 üzenetére
Ezt a romot használom magyaritva.
Ezt a hibát amit irsz meg tulajdonképpen nem is értem.
Mit csinál a teló amikor magyar simet dugunk bele? -
hevizms
addikt
Érdekesek ezek a különbségek.
Nekem meg pont az igo ami 1 percen belül talál műholdakat és nem is veszti el.
Ma kipróbáltam a google navigációját itt a városban(Siófok).
Ami tetszett: hangvezérlés,tisztán érthetően mondta a manővereket.
Ami nem tetszett:nem találtam tervezési beállitásokat,csak azt hogy az autópályákat kerülje vagy sem.
Az igo-ban pont azt szeretem hogy nagyon testre szabható.
Ezt a google navigációról nem mondhatnám,vagy csak én nem találtam a beállitásokat.Az viszont tény hogy a JB alatt nekem sincs hangja az igo-nak.
Azt mondod javitották? -
hevizms
addikt
Akinek GPS problémája van,az legyenszives irja le hogy milyen navigációs programmal próbálja.
Illetve hogy GPS tesztprogrammal próbálta-e,esetleg egy screenshot-ot róla.
Ezt csak azért kérdem,mert nekem pld mindenféle buhera nélkül,akármelyik rommal(pedig próbáltam már párat)csináltam még mindig tökéletesen működött s működik most is.Adatkapcsolat nélkül 1 percen belül talál műholdakat és nem is veszti el.
Ezt a 3 betűssel érem el.
Egész más a helyzet azzal a navival ami némelyik romban található,az a kék nyíl.Na az már nem ilyen gyors,sőt elég kinkeserves kivárni.
Szóval szerintem nem mindegy milyen progival próbálkozik az ember. -
hevizms
addikt
válasz
cappa72 #17024 üzenetére
Azzal sem megy.Érdekes hogy kitörlöm vele a fájlt,el is tűnik onnan,de ahogy kilépek a mappából és visszalépek megint ott van.
Na mindegy meguntam.Nem megy hát nem megy.Viszont az általam hsznált romban rájöttem hogy működik a panoráma kép készités,sőt még az a másik fajta dolog is aminek nem tudom a magyar megfelelőjét,de a lényege hogy rányomok,körbeforgatom a telót és rögziti.Ha a kész "akármire" újra rányomok akkor nem úgy játsza le mint egy felvételt,hanem ahogy a telót mozgatom úgy adja be.Elég érthetetlen ahogy leirtam mi?
Ez a jele:
-
hevizms
addikt
válasz
Ghostdog77 #17018 üzenetére
Az sem engedi
-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #17013 üzenetére
Bocs összetévesztettem a 2 progit.
Az android commandert meg a totalcommander for androidot.
Mondjuk mindegy mert azzal is csak fél sikert értem el.
A system/lib/hw mappában levő dolgokat engedte törölni majd bemásolni az újakat,de a system/lib mappában csak törölni tudtam,az újakat már nem sikerült bemásolnom,mert hibaüzit dobott fel.
Pedig szivesen kipróbáltam volna. -
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #16988 üzenetére
Sajnos nemcsak a magyaritás nem jó a kamera appban hanem pld a panoráma kép készitése.Mondjuk nekem annyira nem hiányzik,de lehet másnak igen.
Van erre javitás,de őszinte leszek nem nagyon értem a módját:
lenn alul
http://chinamobiles.org/showthread.php?32581-Jiayu-G3-Rooten-Recovery-Tools-amp-ROMs&p=346272Vagy te is erre gondoltál?
-
hevizms
addikt
Kipróbáltam a G3-on ezt a romot:
Előtte a jBart-al magyarositottam,tulajdonképp ugyanolyan lett mint az előző JB,van benne pár app ami nem lett magyar(pld kamera),viszont egyébként meg tetszik.
Pld ez már jól lekezeli a csengőhang választást,felajánlja a fájlkezelő alkalmazást is a gyári hangok mellé.
Ámbár lehet hogy ezt az előző JB-s verzió is tudta?Még az is lehet.Nem próbáltam.
-
-
hevizms
addikt
válasz
easy...rider #16915 üzenetére
Úristen te még hiszel a mesékben?
Pandawill a legszemetebb ilyen szempontból.
Beigérik az árut aztán majd mindent kitalálnak hogy épp miért nem tudják még szállitani.
Te pénzed,azt csinálsz vele amit akarsz,csak figyelj arra hogy a 45 napból ki ne fuss. -
hevizms
addikt
válasz
minatomiray #16861 üzenetére
Elindulni biztosan elindul és mintha a rootolás is megmaradna,de ebben nem vagyok 100%-ig biztos.
-
hevizms
addikt
válasz
minatomiray #16860 üzenetére
Az jó.
Nekem nagyon sok gps készülék megfordult már a kezemben(wayteq ,cns,bluepanther),de a szobában egyik sem talált sosem jelet.
Ma pont ennek kapcsán próbáltam a g3-at.
Mindenféle adatkapcsolat nélkül csak a gps bekapcsolásával 50 mp alatt talált műholdakat 2x is amikor próbáltam autóban.
Ezt úgy teszi hogy semmit nem kellett mókolnom.
Ahogy felment a rom,meg a gps progi már nyomattam is. -
hevizms
addikt
Lidl-ben lehet most kapni autós telefontartót ha valakit érdekel.
2500 ft.
Vettem egyet,azt kell mondanom kellemesen csalódtam benne.
Strapabírónak tűnik,semmi rezgés,könnyű beállithatóság.
A G3 a legvégső méret ami még belefér,akinek ennél szélesebb a telója az ne vegye meg.Nagyon fixen tartja a telót. -
hevizms
addikt
válasz
minatomiray #16785 üzenetére
Ne hülyéskedj már.Beltérben a kimondott gps készülékek sem találnak jelet.
-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #16727 üzenetére
Ez sem igaz ebben a formában.
Nekem az égvilágon semmi gondom nem volt a gps-el egyik rommal sem.
Semmit nem kellett csinálnom vele ahhoz hogy jó legyen egyik rom verzióval sem,pedig jópár verziót kipróbáltam amióta megvan a G3.
Szóval az hogy "alapból gyenge a gps" nem fedi a valóságot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Könyvajánló
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest