- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms #17023 üzenetére
Bocsi a "d" az elgépelésből van ott.
Minden másolandó és törlendő fájlnál át kell pipálgatni a következő sorrendben:
felső sor mind a 3 pipa, második sorban csak a Tulajdonos pipa, a többi üres, míg az alsó sor full üres. Ezek után, mind a két oldalon ellenőrizve, már engedi a fájlokat törölni is és másolni is, vagy akár felülírni.Egyébként lehet én voltam a figyelmetlen és kihagytam egy fájlt, de már mindegy, mert visszaraktam az eredetiket. Érdekes jelenség volt, hogy a lib/hw (azt hiszem) mappába való visszamásoláskor kifagyott a telóm... (életében először). Azt hiszem hamarosan lecserélem ezt az EtoTalk-os vackot... Legyen fent inkább egy gyári rom, nem egy kínai-orosz mókolt vacak. (elég zavaró hiba a romban, hogy a részletes aksi időnél szép kis script sorok vannak, nem az adott applikáció, vagy gamma neve)
hevizms
Azt én sem tudom hogy hívják, de azzal lehet 3D-s szoba vagy "tér"képeket készíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Direct One (műholdas és online TV)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest