- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #87548 üzenetére
"Lustaság fél egészség!"
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #87544 üzenetére
"Szakmaiságot tőlem ne várj,"
Töröld már ki ezt a hülyeséget az aláírosdból mert nem hiteles!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
Ne szívd mellre....Kicsit furán kezdted a dolgot mert itt sokunknak úgy jött le dolog, hogy "szakbarbár" vagy és mindenféle komolyabb ismeret nélkül azonnal romot akarsz cserélni.A személyeskedés részéhez nem fűzök semmit sem... Azt minden estre tudnod kell, hogy droidos berkekben ez a topik egyfajta mentő övvé avanzsált, nagyon sok ember fordult ide segítségért és kapott is...ha vissza olvasol, mrfrakk bxogatás helyett pont azokat az infókat adta meg neked ami kell! Kicsit kevésbé heves reagálással te is megkaptad volna mert te sem vagy kevesebb mint bármelyik segítséget kérő!
Tehát azt javaslom nyugodtan kérdezz ha van mit, mert sok segítőkész ember van itt!!Egyéb iránt itt mindenki kap savat ha feldob egy magas labdát nem csak te!!!
Relax és peace!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
Nem tùl acélossak a speckòi ennek a szifonnak az biztos.... max 50k t megérne de csak azért hogy tovább lehessen passzolni valami apple fan madárnak
-
WOT-H-A-C
veterán
Jò reggelt az uraknak!!
-
-
WOT-H-A-C
veterán
Sziasztok, tudtok nekem ajállani valami bestbuy telòt dual simmel nagy aksival nagy kijelzővel mèg nagyobb rammal giga mega rommal???? A keret 19.650 ft és ha lehet ebben legyen benne az áfa is!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
Kicsit othonosabbá tesszük a topikot egy kis "házi szöttessel"
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gipsztigris #87075 üzenetére
Dobjál bele egy kis kukorica darát az elveszi a kozma ízét!!
-
WOT-H-A-C
veterán
Pájinkás jó reggelt az uraknak!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Alex1970 #87034 üzenetére
"Azt még megteheted, hogy az eladótól kérsz egy komplett "gyári romot" (stock firmware), és azzal javítható a helyzet."
Ez az egy megoldás van a bajodra! A talát romokat felejtsed mert mert kb 0.00000000001% esélyed van hogy pont azt találd meg ami a telódra kell! Jellemzően ezt a forgalmazó nem szokta nyilvánossan megosztani...amik needromon xda-n fenn vannak jellemzően felhasználók által mentett vagy customizált romok...amik a saját hw-ükhöz vannak "optimalizálva"! A tiedből csak téglát csinálna!
2. dolgod van!
1. A mentés amit a kolega javasolt neked
2. Fel kell venned a kapcsolatot az eladóval és kikell csikarnod a stock romot tőle...máshogy nem lessz belőle telefon...Ja és egy jó tanács , ha privátba megkeres valami szaki aki ígéri hogy x1000Ft ért megcsinálja ne dőlj be neki mert ő sem tud mást csinálni a gyári rendszer nélkül, és mivel nem ő rendelte nem is fogja megszerezni!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
benceman00 #86985 üzenetére
4" os vagy annál kissebb....hd milyen rég jártál erre???
-
WOT-H-A-C
veterán
3....2...1.... flame strom
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #86822 üzenetére
muhahaha ....tényleg..
Vakegér vagyok!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
champace #86815 üzenetére
Optimus G nél pl.. volt ilyen probléma , mivel több régióba gyártották (Európai E975, kóreai F180 stb...)
Na most anno szemeztem az F180 al mert kb 2/3ába került mint az európai de aztán kiderült hogy hazai frekvencián nem ment...találtam leírást amiben modem cserével meglehetett oldani a dolgot de én lemondtam róla akkor...a hazai LG servíz support pedig jóformán kiröhögött mikor megkérdeztem tőlük megcsinálnák e ..tehát mindenféleképpen olvass utána és keresgélj sokat!Vagy olvasd el itt az utolsó 4-500 hozzászólást és elfelejted az LG-t! -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
maggi1886076 #86763 üzenetére
Nagyon bizalomgerjesztő!!! Már a neve is tekintélyt parancsoló.....
Tuti zsír kis teló!!
-
WOT-H-A-C
veterán
Szerintem kár ebbe belemenni mindenki eltudja dönten kitől vásárol...de annyit had tegyek hozzá, hogy telefonokat csak hungotól rendelek és semmi gondom nem volt idáig, a gariztatásban is korrekt volt, amiben tudott segített....igen a kommunikáció néha döcög de nem csak egy emberrel kell foglalkoznia, nekem idáig segíttt mindenben pedig nem vagyunk sógórok....
-
WOT-H-A-C
veterán
Xmod: Na mutass nekem egy 2gb os max 4.3" dualaktívot fullhd-val és növesztek egy olyan szakállat mint Laza...-nak van!!
7Sony7: Szerinted??....
-
WOT-H-A-C
veterán
Szeretnék egy telefont vásárolni lehetőleg 2gb ram fullhd max 4.3" min. 4000mAh aksi és dual aktív mit tudtok ajállani???
Ja és max 200$
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Dinter #86515 üzenetére
Nálam volt/van mind kettő....nagyon leegyszerűsítve a dolgot azt kell mondjam hogy felesleges a full hd-ra menni. Gondolj bele mivel hajtod meg?? Ráteszel egy full hd filmet???Ez marhaság...túl nagy méret és nincs 5" ra optimalizálva, bár már láttam olyat ami elvileg igen de hagyjuk...vagy kihasználod valami játékkal esetleg...na ezt még eltudom képzelni de ez meg egyén függő.A full hd kijelzőket az ilyen kütyü buziknak taláták ki mint én, akik megveszik és örülnek aztán rájönnek hogy felesleges de lagalább van és jó hogy van mert legalább betudja horpasztani az aksit!!!
volt nálam coolpad F1 (720p) és simán oda lehet tenni egy fHD s készülék mellé mert nagyon szép képe van.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
include777 #86354 üzenetére
Én a vibe z hez note 3 tokot használok ezt a "beledugom fellül tépőzárazom" cuucot.A többi amit találtam mind kicsi volt hozzá ez pont jó.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #86351 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #86349 üzenetére
Na az első fecske...
. Pálinkásat!! Lassabban megy a éjszakai műszak ha nincs mit olvasnom!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
piramis666 #86341 üzenetére
Több infó kéne ha segitséget vársz....
milyen telefon. milyen rom , mit csináltál és mivel??? volt e mentésed??
akkor én itt ki is szállok!!
-
WOT-H-A-C
veterán
Jogos...Lenovo official
Cyborg:
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #86253 üzenetére
"ápgyuk fászóót"
állat vagyóól!
Cyborg: igb ram van benne.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #86232 üzenetére
Ha adsz neki egy kis meleget még jó lehet a power bankra is....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gipsztigris #86142 üzenetére
Plusz megspórol vele a kolega egy romcserét...úgyis Baralajbi rom-jánál kötne ki!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Viktor0610 #86139 üzenetére
Szerintem nem kevés ...de bármit beszereznek...
-
WOT-H-A-C
veterán
Most vissza olvasva ....
"sajnos a kijelzője nem érzékel" ezt írtad először, aztán hogy tönkre ment a kijelző 5-10mpig érrzékel aztán nem....de nem írtad le mitörtént vele mi váltotta ki ezt nem ártana tudnunk mert ha "külső behatás" érte akkor egy romcsere nem fog érni semmit sem ha csak meggajdult akkor van rá esély otg-t meg nem is biztos hogy tud a ketyere ezt neked kell tudnod mint tulajnak....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #85944 üzenetére
Droid tools meg mondja milyen soc van benne de a ramot nem...
Viszont a busybox megmondja [ilyen formán] ha van root.
Laci Laci csak magától nem kapcsol be egyik sem?? Másik aksival próbáltad? Nem akart vaki vélatlen suttyomban rendszert frissíteni véletlen??? Próbáltad úgy bekapcsolni a telókat hogy töltőn volt?
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gipsztigris #85922 üzenetére
Nem tudom...írtam egy modinak az mondta jelzi a hibát a fejlesztőknek....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
aytukabozs #85912 üzenetére
tényleg lehet hogy a kis kínai meghekkelte a telefonom!!! Idáig a "kopasz feka csávó" voltam mostmeg valami nyüzüge szemüveges pc bubust látok mobilról O.o
Laza... te ezt honnan tudod??? Lehet hogy te hekkeled a telómat!!!
-
WOT-H-A-C
veterán
wrf!!!! Megváltozott az avatárom!!!!! gyhaaaaajjjjj Ez mitől lehet????
Nem én csináltam!! -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
ggeleven #85813 üzenetére
Ne vedd bántásnak de nem értem az olyan embereket mint te....5-5,5" ban keresgélnek és 1-1,5 centiken problémáznak.... én is 3,7 ről váltottam 5,5" ra és ahogy Laza...említette kb 1 nap míg megszokod aztán pár nap és a kezedbe veszel egy 4" os telót és meg mosolygod és ekkora már kb 1kézzel használod fogásváltásokkal......
Na mind1 persze a tedolgod de akkor írd át 4-5" ra a kritériumod szvsz és könnyebben találsz telefont....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
szili.tamas1 #85767 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest